דרוש מידע גמולי השתלמות למורות שעובדות ללא אופק וכו'

• הוסף לסימניות
בעוז לתמורה יש גם דרגות?
איך חינוך משפיע על הדרגה?
ואיך משרת אם?
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
בעוז לתמורה יש מושג שנקרא "דרגות קידום", והוא שונה לגמרי מדרגות אופק, זה מושפע מתפקידים שונים שמבצעים במהלך השנים.
מבנה השכר דומה יותר לעולם הישן (מורכב מוותק, גמולי השתלמות, גמול חינוך ותוספת שעות חינוך אם למחנכות, תוספת לאחוז משרה למשרת אם וגמולי תפקיד שונים) + תוספת עוז לתמורה (שהיא תוספת משמעותית)

איך חינוך משפיע על הדרגה?
מקבלים תוספת של 10% גמול חינוך+ 3 שעות פרונטליות + 2 נקודות זכות לדרגת קידום (צבירה של 10 נקודות מזכה בתוספת של 1.67%, אפשר להגיע סה"כ בכל השנים ל4 דרגות קידום)

ואיך משרת אם?
תוספת של 7% לאחוז המשרה

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לעזור לי? רואה שהרבה מבינים פה...
אני מורה באולפנה 63 אחוז משרה ויש לי וותק של שנתיים
ביקשתי מההנהלה לחכות לפני שמכניסים אותי לאופק כדי שאני יעשה גמולים.. ויכנס בדרגה גבוהה כמו שאומרים כל הזמן...
לפי מה שכתבתם פה אני לא ארוויח מהגמולים כלום כי הוותק שלי לא מצדיק כניסה בדרגה גבוהה!!!
זה נכון?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לעזור לי? רואה שהרבה מבינים פה...
אני מורה באולפנה 63 אחוז משרה ויש לי וותק של שנתיים
ביקשתי מההנהלה לחכות לפני שמכניסים אותי לאופק כדי שאני יעשה גמולים.. ויכנס בדרגה גבוהה כמו שאומרים כל הזמן...
לפי מה שכתבתם פה אני לא ארוויח מהגמולים כלום כי הוותק שלי לא מצדיק כניסה בדרגה גבוהה!!!
זה נכון?
סיכוי סביר שנכון. כדי לבדוק את זה תיכנסי למחשבון שכר של משרד החינוך, ותבדקי אם הגמולים משפיעים על המשכורת או שהם באים על חשבון השלמה למינימום. שווה לחכות לגמולים רק אם יש להם השפעה.
מה שכן- יכול להיות שאם יש לך ילדים מתחת לגיל 14 שווה לך לקחת מ"מ שישלים לך למשרת אם בחודש הכניסה לאופק (או במרץ שלפני אם את עובדת משהח כבר עכשיו) כדי שמקדם ההמרה יהיה גבוה יותר

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון את מה שכתוב כאן באשכול, אז מאות ואולי אלפי מורות משלמות במיטב כספן למכוני ההמשך של הסמינרים וזה פשוט לפח?
לכאורה זה מזעזע
אכן כך אני וחברה שילמנו אלפי שקלים ורכשנו 12 ו16 גמולים כל אחת אך זה היה לאחר שצורפנו לאופק ואז כשבררנו מול המשרד נאמר לנו שכיוון שאיננו עם קביעות אז זה יוכר לדרגה שאלנו זאת שוב ושוב וזה מה שנאמר, מה שבדיעבד התבבר כטעות ו/או הטעייה כמו שכתבת ממש מזעזע שמעתי על מישהי נוספת שמנהלת תביעה משפטית מול אותם סמינרים שמכרו גמולים

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מעוניינת לדעת -
אני הייתי מורה בבי"ס באופק חדש , דרגה 4
ועוברת לעוז לתמורה- 9 שנות וותק+ 10 גמולים, תואר ראשון.
כמה בערך השכר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה