דרוש מידע גמח שמלות לאירועים

• הוסף לסימניות
יש לי 4 שמלות לאירועים, שאני רוצה לתרום לגמ"ח (ניסיתי בשמלה להשכרה ומשום מה זה לא היה מבוקש)
בגמח אחד אמרו לי, שהם לא מקבלים פחות מ-12 סטים. האם יש גמח בירושלים שישמח לקבל, שמלות במצב מצוין?

• הוסף לסימניות
אפ
יש לי 4 שמלות לאירועים, שאני רוצה לתרום לגמ"ח (ניסיתי בשמלה להשכרה ומשום מה זה לא היה מבוקש)
בגמח אחד אמרו לי, שהם לא מקבלים פחות מ-12 סטים. האם יש גמח בירושלים שישמח לקבל, שמלות במצב מצוין?
אפשר לראות תמונה?

• הוסף לסימניות
לא מתאים לי להעלות תמונה לכאן, כמובן. ואין לי דרך ליצור איתך קשר בפרטי. אם תוכלי לכתוב לי את מס' הטלפון / מייל שלך, ומיד כשאראה את זה, אצור איתך קשר ותוכלי לערוך ולמחוק.

• הוסף לסימניות
גמ"ח בגדים של שרון בירושלים ברח' מינצברג
חפשי את המספר

• הוסף לסימניות
מינצברג זה בבית וגן? להשיג את המספר שלכם אפשר בקלות (בפרוג...) אבל להשיג אתכם כבר פחות (ניסיתי עכשיו ב-2 מספרים)
אשמח מאד לתרום לכם! את רוצה לראות קודם תמונה? או ישר לשלוח אליכם? אם לשלוח תמונה, אז בבקשה כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
מינצברג זה בבית וגן? להשיג את המספר שלכם אפשר בקלות (בפרוג...) אבל להשיג אתכם כבר פחות (ניסיתי עכשיו ב-2 מספרים)
אשמח מאד לתרום לכם! את רוצה לראות קודם תמונה? או ישר לשלוח אליכם? אם לשלוח תמונה, אז בבקשה כתובת מייל.
זה לא אנחנו...רק הצענו...

• הוסף לסימניות
יש גמ''ח ברמת שלמה אם יעזור לך אני יחפש מספר טלפון

• הוסף לסימניות
אשמח. יותר נגיש לי מהגמח של שרון. רק אני מעוניינת בגמח, ולא לתרום לעסק.

• הוסף לסימניות
שלום ,
מחפשת שמלות להשכרה/ מכירה של תות קידס מהעונה הנוכחית בצבע אפרסק וזהב מידות 16-20 שעלו 790 להשכרה (השמלה אזלה בחנות ותגיע רק בעוד שבועיים והחתונה שלנו לפני)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לפרטים על גמ"חים של שמלות.
את שרון אני לא משיגה בטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה