דרוש מידע גמלת ילד נכה עבור ילד שמקבל זריקות ביולוגיות בשל אטופיק דרמטיטיס

נעשה סדר.
הקיצבה ניתנת על השגחה חלקית.
הסיבה שהילד צריך השגחה חלקית משולב בגלל אטופיק במצב קשה, ודופקיסנט, שזו תרופה שמדכאת את המערכת החיסונית ובגלל זה הילד זקוק להשגחה.
בדרך כלל מאשרים אוטומט חצי שנה 100 אחוז, ולהמשך מזמנים פיזית לוועדה.
זה לא מלחיץ, מגיעים, עונים על שאלות, וחוזרים הביתה...
בדרך כלל מאושר לעוד שנה 50 אחוז.
לאחר מכן, לפעמים מזמנים שוב, ולפעמים מאשרים על בסיס המסמכים שמועלים לאתר.

בצירוף הבקשה באתר:
היסטוריית טיפולים מהשנים האחרונות.
סיכום רפואי מהרופאת עור.
מרשם לדופקיסנט

וכל מסמך המעיד על חומרת מצב הילד, ושהוא מטופל בדופקיסנט.

בהצלחה

יעקב אב- תודה על המענה!!
אם אין לי היסטוריית טיפולים מיוחדת בתיק של קופ"ח - כן רואים הרבה בקשות לחידוש מרשמי משחות וקרמים לאטופיק.
אבל היו לנו ביקורים אצל רופאת עור שפרשה כבר וקיבלה במרפאה פרטית- אין לי דרך כרגע לקבל סיכומיי ביקורים ממנה.
בביקור האחרון הלכנו לרופא שזו היתה פעם ראשונהאצלו (ובדיוק באותו יום של התור המצב לא היה מאד חמור...) ונתן דופיקסנט, בסיכום הביקור רשם:
"לאחר שימוש ממושך במשחות קורטיזון מזה שנים רבות, פריחה בידיים בודף עם סימני ליכנפיציה גרד ניכר, בקשה לדופיקסנט לשנה לפחות"

האם נראה לכם זה יספק את הביטוח הלאומי?

יעקב אב- תודה על המענה!!
אם אין לי היסטוריית טיפולים מיוחדת בתיק של קופ"ח - כן רואים הרבה בקשות לחידוש מרשמי משחות וקרמים לאטופיק.
אבל היו לנו ביקורים אצל רופאת עור שפרשה כבר וקיבלה במרפאה פרטית- אין לי דרך כרגע לקבל סיכומיי ביקורים ממנה.
בביקור האחרון הלכנו לרופא שזו היתה פעם ראשונהאצלו (ובדיוק באותו יום של התור המצב לא היה מאד חמור...) ונתן דופיקסנט, בסיכום הביקור רשם:
"לאחר שימוש ממושך במשחות קורטיזון מזה שנים רבות, פריחה בידיים בודף עם סימני ליכנפיציה גרד ניכר, בקשה לדופיקסנט לשנה לפחות"

האם נראה לכם זה יספק את הביטוח הלאומי?
בהחלט.
אפשר גם להוסיף את כל המרשמים מהשנים האחרונות.
(ובדיוק באותו יום של התור המצב לא היה מאד חמור...)
אגב, רופא טוב יודע לזהות רמת חומרה של אטופיק ע"י מישוש של העור גם בלי פצעים וגרד.

בהחלט.
אפשר גם להוסיף את כל המרשמים מהשנים האחרונות.

אגב, רופא טוב יודע לזהות רמת חומרה של אטופיק ע"י מישוש של העור גם בלי פצעים וגרד.
תודה רבה ממש!
באמת ברגע שראה אותו והתחלתי להסביר שעכשיו המצב טוב יחסית ואין פצעים מדממים וכו', אמר לי מספיק לי לראות את העור ביד...

לבת שלי- ילדה בת 10 אושר דופיקסנט לטיפול באסטמה קשה, יש למישהו ניסיון עם התרופה למקרה של אסטמה? זה באמת עוזר?, והאם ניתן לקבל קצבה בביטוח לאומי

התורה חסה על ממונם של ישראל.
אחרי שכתבתי כאן בתחילת האשכול, אני חוזר וכותב שוב, מניסיון לנו ולעד כמה וכמה אנשים שעזרתי להם,
אם אתם מטופלים בדופקיסנט, אל תלכו דרך חברת זכויות! חבל על הכסף!
התהליך הוא פשוט מאד וקל !
תשלחו מסמכים לביטוח הלאומי לבד, וחסכו את דמי התיווך של חברות הזכויות. (גם ככה הדופקיסנט לא זול...)

אשמח לעזור מנסיוני למי שמסתבך, למרות שאין באמת מה להסתבך.

לשאלות ספציפיות, אני ממליץ להתקשר ל'יד מכוונת' סניף נצרת, עונים מהר וביעילות.

בהצלחה.
באיזה גילאים מדובר?

לבת שלי- ילדה בת 10 אושר דופיקסנט לטיפול באסטמה קשה, יש למישהו ניסיון עם התרופה למקרה של אסטמה? זה באמת עוזר?, והאם ניתן לקבל קצבה בביטוח לאומי
אני שמעתי על מישהו שמאוד זר לו לאסטמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה