דרוש מידע גמלת ילד נכה

• הוסף לסימניות
@אסטרונאוטית
כדאי שתגדירי באזור האישי שלך
קבלת מיילים כאמצעי תקשורת.
דווקא מול ביטו"ל זה מאד פשוט, להעביר את כל התקשורת למייל במקום מכתבים או SMS
ייתכן ולעו"ס שפתחה את התביעה לא היתה מודעות.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שאם מתקשרים זה מזרז אותם
כך שלדעתי שווה לחכות על הקו...

התקשרתי, המתנתי חצי שעה על הקו.

ענתה לי נציגה שממש כעסה עלי שהתקשרתי,
אמרה לי מה נראה לך? המסמכים מגיעים אלינו בדואר (!) ולוקח להם לפחות שבוע!

לפני שעובר 60 יום אין לך בכלל מה להתקשר לברר...:confused:
האמת לא הרגשה נעימה מידי...

• הוסף לסימניות
מההה?
בחיים לא נתקלתי בכזו תשובה,
2024 כמעט 2025 והם מקבלים בדואר????
מוזר!!!!
מתנצלת שהמלצתי לך, אבל בחיים לא קרה לי כזה דבר...

• הוסף לסימניות
איזה מוזר!
היום דיברתי איתם,
הנציגה נתנה לי על המקום את כל הפרטים על השלב שאנחנו אוחזים.
הוסיפה כמובן שברגע שיהיה עדכון / זימון יצרו איתי קשר בנוסף,
ואפילו שלחה פניה בדחיפות לאיזה גורם עלום שאני ממש מחכה לעדכון ובבקשה שיחזרו אלי בימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
איזה מוזר!
היום דיברתי איתם,
הנציגה נתנה לי על המקום את כל הפרטים על השלב שאנחנו אוחזים.
הוסיפה כמובן שברגע שיהיה עדכון / זימון יצרו איתי קשר בנוסף,
ואפילו שלחה פניה בדחיפות לאיזה גורם עלום שאני ממש מחכה לעדכון ובבקשה שיחזרו אלי בימים הקרובים.
לפני כמה זמן הגשתם את הבקש?

זה אומר שזה תלוי על איזו נציגה נפלתי?!

• הוסף לסימניות
חודש בערך,
יכול להיות ששבוע זה מהר מדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה