עזרה גמ"ח הנעליים הענק-למה מנתקים לי??

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שניסיתי לקנות בגמ"ח הנעליים הענק, נרשמתי דרך הטלפון כפי ההוראות, היה כתוב שהרישום הוא עד יום שני . הרישום התבצע, ואחר כך נאמר לי שאני מועברת למערכת הקניה, למעשה הקו מתנתק. למישהי יש מידע בעניין?? דחוף לי!!

• הוסף לסימניות
מישהי קנתה דרכם במכירהה הנוכחית?? היום??

• הוסף לסימניות
גם לי מאתמול ,
ואתמול עשיתי את הרישום,
אבל בשלב המכירה זה מתנתק,
מיד אחרי שאני מכניסה את הת.ז. שנקלט אתמול

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, בדיוק אותו דבר.
שאלתי פה בשני אשכולות ואמרו שכנראה בגלל העומס הם סגרו את הקווים.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי פה למה אומרים שאפשר לשנות את ההזמנה עד חמישי הזה ובתחילת ההודעה שהמערכת נסגרה להזמנות

• הוסף לסימניות
אז זה אבוד למכירה הנוכחית? יש מישהו שאפשר לפנות אליו?

• הוסף לסימניות
אל תצטערי, תחפשי את אשכולות שפתחו פה שנה שעברה על האכזבות מהמכירה ותביני שלא הפסדת כלום... אנשים עמדו מחוץ לאולם וניסו למכור זה לזה נעליים לאחר שאנשי המכירה התנדפו באמצע המכירה... תראי כמה אשכולות של מכירת נעליים יהיו כאן לאחר הפסח...

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון איפה קונים נעליים וסנדלים בזול בבני ברק?? אבל שיחזיקו מעמד את כל העונה.

• הוסף לסימניות
אני כל חג קונה במכירה הזאת ותמיד נהניתי.
לא יודעת למה יש אנשים שלא נהנו.
מי שמזמין מה שהוא צריך, יהנה

• הוסף לסימניות
זה נמצא ברחוב השומר במדרגות שיורדים למטה,
לא יודעת מספר -מנסה להסביר לך
כשאת מגיעה מרוחב זבוטינסקי זה יוצר אחרי ר' עקיבא
עוברת את האזור של חברון הפינה המתוקה
ואז יש אזור של עוד חנויות, צעצועים של טויס חסד משהו כזה ואז יש מדרגות לרדת
היו שם כל מיני חנויות פעם, חדש פעמי, משחקים, נראה לי גם מוצרי תינוקות.
בקיצור זה שם
פתוח רק אחרי צהרים- נדמה לי מ-5.
הצלחת להבין איפה? @מתייעצת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה