מידע שימושי גמ"ח חדש 'מ"ה רב טובך'.

• הוסף לסימניות
לעילוי נשמת קדושי מירון.
כאחד שמתעסק רבות עם משפחות נזקקות. וכבר זמן רב אני חושב על רעיון זה. עכשיו החלטתי לקחת את הכפפה ליד.
אני פותח גמ"ח, 'בל תשחית', שיחבר בין צהרונים, גנים, חיידרים, בתי ספר, וכו' שנשאר להם אוכל ארוז כמו 'גורמה' וכדומה, לבין משפחות הרוצות לקבל זאת.
בשלב זה פרטי הגמ"ח כדלהלן.
א. הגמ"ח יקבל 1. מארזים סגורים או מנות קרב בהכשר בד"ץ עד"ח בלבד. 2. פירות וירקות בהכשר בד"ץ עד"ח בלבד. 3. לחמים וחד פעמי.
ב. הגמ"ח יתקד כעת בירושלים באזורים: בוכרים, בר אילן, בית ישראל, שמואל הנביא. פשוט לעת עתה יש לנו רק שם אברכים מתנדבים שמעונינים להעביר את האוכל למשפחות.
ג. יצירת קשר. במייל rmhbhntsאין לכתוב כתובת מייל (להחליף # ב@).
ד. כל שאלה, בירור, וספק, יתקבלו במייל הנ"ל.
בתודה מראש.
'איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק'.
ארגון 'מה רב טובך'.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יקפיץ את זה לפורום תרומה וחסד. תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דרוש מתנדב, מאזור קריית בעלזא לאזור מקור ברוך.
2 שקיות (בינוניות) כל יום על בסיס קבוע- זמני.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שאני יקבל כאלו תגובות. ב"ה.
לשיפור המערכת, אני מעוניין להקים קו טלפוני בו יוכלו ליצור קשר. מי שיש לו ניסיון בהקמת כזה דבר, אודה לו מאד אם יפנה אלי למייל הנ"ל, או שיגיב כאן.
---אני מעוניין במערכת שתהיה פתוחה לכל הציבור, ולא לקו וואצפ המיועד לקבוצה.
תודה מראש.
תזכו למצוות - מי כעמך ישראל.

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שאני יקבל כאלו תגובות. ב"ה.
לשיפור המערכת, אני מעוניין להקים קו טלפוני בו יוכלו ליצור קשר. מי שיש לו ניסיון בהקמת כזה דבר, אודה לו מאד אם יפנה אלי למייל הנ"ל, או שיגיב כאן.
תודה מראש.
מקפיץ- יש דרישה גבוהה לפתוח קו טלפוני מי שיש לו מידע דרך איזה חברה אפשרי וכדאי לעשות זאת - שיעדכן.
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה מראש.
מקפיץ- יש דרישה גבוהה לפתוח קו טלפוני מי שיש לו מידע דרך איזה חברה אפשרי וכדאי לעשות זאת - שיעדכן.
תודה.
ימות המשיח https://www.yemot.co.il/
טלביפ https://telebip.co.il/
מרכז הקווים https://merkaz-hakavim.co.il/הוראות-לקווי-תוכן/

• הוסף לסימניות
הרחבת הפעילות:
בעז"ה אנו מרחיבים את פעילות הגמ"ח, ומעתה נוכל לקבל אוכל מבושל שנשאר משמחות.
להלן כמה פרטים.
1. לעת עתה אנו לוקחים רק מכשריות בד"ץ עד"ח, רובין, הרב לנדא.
2. על האוכל להיות ארוז באריזתו או בתבניתו.
3. אוכל נקי וטרי בלבד.
כמו"כ משפחות המעונינות לקבל ולהסתייע- נשמח לסייע.
ועכשיו בנימה אישית:)
מי כעמך ישראל, אני נפעם בכל פעם מחדש, לראות את טוב עינם של בני ישראל- גומלי חסדים זה עם זה.
כל טוב.

ליצירת קשר מייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה! יש הרבה אוכל בצהרונים שאין למי לתת אותו וזה יהיה חסד גדול, מה גם שהאוכל טעים ונראה טוב!

• הוסף לסימניות
זה היה הבסיס של הגמ"ח, על צהרונים וכדומה. וכעת אנו מרחיבים את פעילותו.
אדרבה- נשמח אם תפרסמו את הגמ"ח בקרב מפעילות צהרונים- ובקרב משפחות שזקוקות לכך.

• הוסף לסימניות

הודעה משמחת:
לצורך יעול המערכת פתחנו קו ייעודי לתיווק מוצרי מזון
02.3135023

נשמח אם תפרסמו את המספר בקרב משפחות הזקוקות לכך, ובקרב מפעילות צהרונים- מפיקות אירועים וכדומה.
בברכת 'עולם חסד יבנה'.

• הוסף לסימניות

הודעה משמחת:
לצורך יעול המערכת פתחנו קו ייעודי לתיווק מוצרי מזון
02.3135023

נשמח אם תפרסמו את המספר בקרב משפחות הזקוקות לכך, ובקרב מפעילות צהרונים- מפיקות אירועים וכדומה.
בברכת 'עולם חסד יבנה'.
מי הקריין שם?
מעניין:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה