משפחת משולמי רחוב הרב דסלר 23האם יש גמ"ח מוצלח שניתן להשאיל בו בוקסה + רמקול לבר מצוה?
שיכון ה'.משפחת משולמי רחוב הרב דסלר 23
0533193923
יש עוד הרבה, באיזה אזור אתם צריכים?
יש לך את המספר שלהםקלצקין מרח' מלצר
קול ברמה השכרת ציוד לאירועיםאם יש משהו בסביבה,
יש לי רמקולים + מיקרופונים.האם יש גמ"ח מוצלח שניתן להשאיל בו בוקסה + רמקול לבר מצוה?
והאם יש כאן משהו שאירגן סט שירים שמתאים לבר מצוה?
באיזה אזור?יש לי רמקולים + מיקרופונים.
נאות יוסףבאיזה אזור?
מצוין לי.יש לי רמקולים + מיקרופונים.
מתאים לכל אירוע.
ניתן לקבל גם נגן עם שירי רקע לסעודה לאירועים, לא משהו ספציפי לב"מ.
0527680108
ממליץ מאוד הם לוקחים 30 שח לבוקסה RCF + מיקסר וכל מה שצריך לאירועמשפחת משולמי רחוב הרב דסלר 23
0533193923
יש עוד הרבה, באיזה אזור אתם צריכים?
צריך מיקסר אם אין אורגניסט?ממליץ מאוד הם לוקחים 30 שח לבוקסה RCF + מיקסר וכל מה שצריך לאירוע
אם רוצים לחבר נגן אז צריך מיקסר ומחברים לשם גם מיקרפון וגם נגן רשום על המיקסר שלהם כל דבר לאיפה לחבר ואפשר לבקש מהם הדרכה קטנה למי שממש לא מבין המיקסר זה קטן ולא משהו גדולצריך מיקסר אם אין אורגניסט?
לא צריך משהו שיודע להתעסק עם דברים כאלה?
ובכלל, מה זה מיקסר?
מאוד יעזור לי לדעת על עוד גמחי"ם עם עדיפות לקרית הרצוגיש עוד הרבה, באיזה אזור אתם צריכים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים