דרוש מידע גמ"ח שמלות כלה באיזור המרכז

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח מאד לכל מי שיכול להעלות כאן מידע בנידון, כולל פרטי יצירת קשר, חוות דעת, סגנון ומחיר.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
פשוט תגידו לי מה אתם מכירים ומחירים.
לא יותר מ2000
יש כזה דבר? או שאני חיה בסרט?

• הוסף לסימניות
יש באזור 2000 יש QUEEN ברח' הרב קוק- שמלה חדשה נראה לי 3000
יש עוד הרבה כמה, רק אין לי פרטים על כך.

• הוסף לסימניות
תודה אין פחות מזה? אולי בפתח תקווה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש עוד, אני לא כלה כרגע
אלא חברה שלי שהתעסקה עם זה קצת סיפרה לי

לא יודעת כמה מקומות הסתובבה ולא מצאה וכו'
צריך גם לבדוק האם יש שירות התאמת הבגד לגוף
כי אם צריך תופרת בנפרד זה כבר לא שווה את החסכון לפעמים

• הוסף לסימניות
יש באשדוד איזשהו גמח
אני לא זוכרת בדיוק את הפרטים
אבל נראה לי ששמלה עולה שם 500 ש"ח
זה משהו שקשור לארמונות פרידמן
חברה שלי אחת עשתה שם והיתה מרוצה

• הוסף לסימניות
בעיקרון לנו יש שמלת כלה בבית שקנינו לאחותי לחתונה ,והישתמשו בה רק לחתונה שלה .
אם את רוצה לקבל תמונות של השמלה שלחי לי מייל לt0556735557

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה