עזרה גן המשפחה בכרמיאל - שווה לשלם?

• הוסף לסימניות
הכניסה בעלות 20 ש"ח למבקר.

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני שבוע ואגב לא שילמנו כמיטב ידיעתי.
זה גינה נחמדה לא מידי מטופחת יש שם מזרקות בכניסה ואח''כ מקומות ישיבה וקצת מתקנים,
לפי דעתי לא שווה את הכסף תחפשי גינות יותר נחמדות.

• הוסף לסימניות
פארק יפה מאד,
בעבר אכן עלה כניסה, אבל ביטלו את הגביה לגמרי, וכבר שנה שעברה נכנסנו חופשי.
יש שם מתקן חביב מאד של גמבורי וכדורים, מתקני משחקים יפים, שטח גדול של משחקי גולף ובאולינג - בתמורה לפיקדון כמו ת.ז מקבלים את האביזרים.
אצלנו מאד נהנו.

• הוסף לסימניות
איזה אשכול רלוונטי... זה קרוב אולי לתחנת הרכבת?

• הוסף לסימניות
שאני אבין-
מה יש שם?
לאיזה גילאים?
כמה עולה (אם בכלל)?
כמה זמן אפשר לבלות שם?
והכי חשוב- יש צל, מים ושרותים?

• הוסף לסימניות
שאני אבין-
מה יש שם?
לאיזה גילאים?
כמה עולה (אם בכלל)?
כמה זמן אפשר לבלות שם?

תראי את ההודעה הקודמת שלי לגבי מה יש שם וכמה עולה.
מבחינם גילאים נהנו אצלנו גם הגדולים ממש מהבאולינג והמיני גולף, הקטנים מהמשחקיה הקטנה של הגמבורי ובריכת כדורים, והביניים מכל המתקנים.
יש שירותים ומים. לא זכור לי שפע של שולחנות אולי 2 או 3, אבל יש ספסלים.
שנה שעברה היינו לקראת צהריים ולא היה צל. היה בהחלט חם.
אפשר לבלות שם הרבה זמן, היה פעם שהיינו בערב לפחות 3 שעות.

בכניסה יש מזרקות, היה פעם שהגענו והן פעלו. הציבור החילוני חגג בתוכן בהתאם, כך שמיד נכנסו לפארק ולא התעכבנו בחוץ.

• הוסף לסימניות
שאני אבין-
מה יש שם?
לאיזה גילאים?
כמה עולה (אם בכלל)?
כמה זמן אפשר לבלות שם?
יש שם פארק יפה עם מתקני טיפוס מקוריים, גימבורי לילדים, פינת כלי נגינה, מתקני כושר ועוד.
לא עולה כניסה. מתאים לדעתי לגילאי 0 עד 13 בכיף ויתכן שגם יותר מזה.
אפשר לבלות שם כמו שמבלים בכל פארק מוצלח. יש צל ושירותים וגם מים.
אגב, מאחורי הפארק יש חורשה נחמדה למנגלים, ומהצד השני של הכביש יש את פארק הגליל- פארק ענק עם משטחי דשא ענקיים. פחות מתקנים לילדים אבל יש מפלים יפים עם בריכות דגים. מקום יפה להירגע ולהצטלם.

• הוסף לסימניות
יש גם מין מבוך קטן ובסופו מגדל קטן. בקומה התחתונה יש את הסיפור דירה להשכיר, ובקומה העליונה יש חדר עם מראות מעוותות, משעשע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה