דרוש מידע גן עמותה, לבנות, גיל 3 בבני ברק

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא מידע, על גן עמותה באיזור סוקולוב/הרב שך/ רד"ק
מישהו יודע? קיים?
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת אם יש רשימה שמאגדת גני עמותה בבני ברק.
מחפשת גן חובה באזור הרב קוק

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא מידע, על גן עמותה באיזור סוקולוב/הרב שך/ רד"ק
מישהו יודע? קיים?
תודה רבה!!!!
יש בסוקולוב למטה לכיוון זבוטינסקי גני תמה (מקווה שככה רושמים...)
אם את רוצה אני אשיג לך את המספר

• הוסף לסימניות
יש בסוקולוב למטה לכיוון זבוטינסקי גני תמה (מקווה שככה רושמים...)
אם את רוצה אני אשיג לך את המספר
את רשומה שם? מרוצה?
אם זה דיס אשמח רק למייל saralesh10

• הוסף לסימניות
גני טעמא מעולה!! הגדולה שלי היתה שם והלואי והיה לי כח לקחת את הקטנה עד שם. הם היו קצת יותר קרוב- באדמורי אלכסנדר. יש לי שכנה שלוקחת עד שם אבל זה לא בכיוון של אף אחד מבני הבית. ממליצה מאד.

• הוסף לסימניות
הבת שלי גם היתה בטעמא לפני 15 שנה
גנים - אגדה
רק טעם טוב נשאר לי משם

• הוסף לסימניות
יש גן של עמותה במתחם אוסם? בן נריה? הושע?
קצת רחוק לי אחרי הטחנת קמח...
תודה מראש על כל תשובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה