התייעצות גן שפה השנה

• הוסף לסימניות
הבת שלי, זכאית לסל שילוב. שורה תחתונה לא באשמת אף אחד מחליפים לה כבר גננת שילוב בפעם השלישית השנה, כשהשניה אוחזת בסוף האבחון!
יש לנו תכף תור לרופאת התפתחות בשביל גן שפה שנה הבאה.
הגן שפה המדובר הוא מתת חובה ומעלה. היא נהייתה בת 3 בסוף חשוון.
השאלחה היא האם יש טעם לנסות לבקש אישור/ המלצה/ להתחיל תהליך בשביל השנה לאור האמור לעיל?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, לא תצליחו לקבל העברה לגן שפה במהלך השנה. אבל בכל מקרה כדאי ללכת לטיפולים של קל"ת בינתיים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, תבדקו אם נשאר מקום בגן שפה מתאימה.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה אם משהו נתקל-בירושלים
הבת שלי עברה את כל הועדות והתקבלה לגן שפה
שובצנו לרשת מסוימת והתברר לי שהגן בשכונה שלנו אינו לגיל של ביתי ויש גן בשכונה אחרת... , ולאחר בירור יש גן אחר של רשת אחרת בשכונה שלנו של הגיל של ביתי
ניסיתי לדבר /לשלוח מייל לאנשים בעיריה כדי להעביר את ביתי לרשת אחרת ....ואין מנה
משהו יודע מה אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
לכי לעירייה ותתחנני -לאותו מקום איפה שהיתה הוועדה.
תנסי להגיע לבתיה.
בהצלחה
יש לי שאלה אם משהו נתקל-בירושלים
הבת שלי עברה את כל הועדות והתקבלה לגן שפה
שובצנו לרשת מסוימת והתברר לי שהגן בשכונה שלנו אינו לגיל של ביתי ויש גן בשכונה אחרת... , ולאחר בירור יש גן אחר של רשת אחרת בשכונה שלנו של הגיל של ביתי
ניסיתי לדבר /לשלוח מייל לאנשים בעיריה כדי להעביר את ביתי לרשת אחרת ....ואין מנה
משהו יודע מה אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
את מכירה את זה מנסיון אישי??
השאלה אם זה יעיל
או שבדיוק העובדת תהיה באמצע ועדה/לא תגיע למשרד .....
ואז הנסיעה תהיה בחינם

• הוסף לסימניות
מניסיון של הרבה אחרים.
לפעמים זה עובד, לפעמים לא.
העובדות שם ממש עמוסות אבל אין כמו פניה אישית פנים מול פנים.

• הוסף לסימניות
הגעתי לשם פיזי
הטענה שלהם נעלה אתכם בעז"ה בועדה היום טו ביום שלישי....
זה לא תשובה סופית....

• הוסף לסימניות
הגעתי לשם פיזי
הטענה שלהם נעלה אתכם בעז"ה בועדה היום טו ביום שלישי....
זה לא תשובה סופית....

עכשו תתפללי!
כדאי אולי לשלוח תזכורת.
עם מי דברת? תנסי לשלוח לה מייל עם כל הסיפור שאמרת לה כמובן עם הרבה הערכה וכו)
(הכתובות מייל בגוגל פה)
שיהיה לכם ס"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה