דרוש מידע גן שפתי באידיש

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על הגן השפתי ביידיש בבני ברק לגיל 3
(למיטב ידיעתי יש רק בקרית הרצוג)
תודה

• הוסף לסימניות
יש את הגני שפה באידיש מהעירייה גנים מדהימיייייייים.
לגבי המיקום-כשהם נפתחו הם היו בקרית הרצור בהמשך עברו למרכז בני ברק לא בטוחה איפה הם היום...
בנים או בנות?

• הוסף לסימניות
יש את הגני שפה באידיש מהעירייה גנים מדהימיייייייים.
לגבי המיקום-כשהם נפתחו הם היו בקרית הרצור בהמשך עברו למרכז בני ברק לא בטוחה איפה הם היום...
בנים או בנות?
בנות
אני צריכה מידע עדכני
אשמח לגעת האם אכן יש גן ישפתי ביידיש לגיל 3 - בנות גם במרכז העיר
ןמי הגננת בגן בקרית הרצוג? או אמהות לבנות בגן אשמח שיכתבו לי בפרטי
תודה

• הוסף לסימניות
את הנושא של המיקום את יכולה לברר בעירייה, למרות שיש הסעות מסודרות...

• הוסף לסימניות
מנסה שוב,
אני מחפשת בדחיפות את הגננת של הגן השפתי באידיש בנות בגיל 3 (בקרית הרצוג)
או אמא לילדה שלומדת בגן
(אפשר לשלוח הודעה פרטית)

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע על גן שפה באידיש לבנים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לשמוע לגבי גן שפה באופן כללי , הגננת של ביתי (בת 3.5 גן ראשון) המליצה לי לשלוח אותה שנה הבאה לגן שפה וכן היתה באבחון ריפוי בעיסוק וגם המליצה, אשמח לשמוע מאימהות ששלחו ושולחות

• הוסף לסימניות
מה העלית בחקתך?
מבררת גם...
לא המשכתי לברר (אני ירושלמית והיתה לנו התלבטות אם לעבור לב"ב
אך בסוף נשארנו בירושלים ושלחתי לגני שפה של סולם ואני נהנית מאוד מאוד)

• הוסף לסימניות
מבירור בעירית בני ברק במחלקת החינוך - כל הילדות דוברות אידיש שעברו ועדת זכאות תקבלנה גן מתאים לרמתן ולצרכיהן, גם אם יצטרכו לפתוח לשם כך גן נוסף.

• הוסף לסימניות
השאלה איך הרמה של הגן והטיפולים ביחס לגני עברית?

• הוסף לסימניות
מה מומלץ בבני ברק באידיש בגילאי 5- גן חובה
לילדות ברמה גבוהה אבל שצריכות עזרה..

• הוסף לסימניות
הבת שלי שובצה בקרית הרצוג-גן שפה היתה שנה שעברה בגן רגיל, אז הכל חדש לי ומלחיץ...
אני גרה באזור ויזניץ ואישרו לי הסעה, אשמח לשמוע מכאלה שעברו את זה איך זה לשלוח בהסעה ילדה בת 4 לבד ועוד הבנתי שההסעה מגיע באזור 6:45 נשמע לי קשוח, ז.א. שצריך להעיר אותה מוקדםםם ומה קורה אם מפספסיםםםם??
האם שווה לי לנסות לערער שיעבירו אותה לגינות דוד (שאז אין לי זכאות להסעה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה