עזרה גנבו אותי באיביי מעל 2000 שקל!!!!! תעזרו לי!!!

• הוסף לסימניות
רכשתי באיביי 2 מצלמות לפני כמעט למעלה מחודש בעלות של מעל 2000 שקל מ2 מוכרים שונים.
כאשר אני לוחצת על מעקב אחר החבילה הוא רק בסטטוס של שולם.
כאשר אני לוחצת על המוכר כתוב שהחשבון שלו כבר עזב את איביי.
אני לא מצליחה לתקשר אז עם המוכר וכן גם לא עם איביי.
באיזו צורה אפשר להשיג אותם??
ניסיתי בטלפון הם מנתקים...

בבקשה תעזרו לי!

• הוסף לסימניות
אולי הכחשת עיסקה.

• הוסף לסימניות
להלן תשובה מchatgpt. נראה הגיוני.
אם המוכרים עזבו את eBay והפריטים לא הגיעו, עדיין יש לך אפשרות לקבל את הכסף בחזרה:

1. פתיחת תיק ב-eBay (אם זה בתוך 30-60 ימים)

• היכנס ל**מרכז הפתרונות של eBay**.
  • בחר "לא קיבלתי את הפריט שלי" ופעל לפי ההוראות כדי לבקש החזר כספי.
  • אם המוכר לא מגיב, eBay ייכנסו לתמונה ויחזירו לך את הכסף דרך תוכנית ההגנה על הקונה (בתוך 30 יום מתאריך ההגעה המשוער).

2. פתיחת תלונה ב-PayPal (אם התשלום בוצע דרך PayPal)

• היכנס ל**מרכז הפתרונות של PayPal**.
  • בחר "דווח על בעיה", ואז "לא קיבלתי את הפריט שלי".
  • אם PayPal לא מצליחים ליצור קשר עם המוכר, הם בדרך כלל יחזירו לך את הכסף דרך הגנת הקונה של PayPal.

3. יצירת קשר עם הבנק או חברת האשראי (אם שילמת בכרטיס אשראי/דיירקט)

• אם eBay או PayPal לא יכולים לעזור, פנה לבנק שלך או לחברת האשראי ובקש ביטול עסקה (צ'רג'בק) על "מוצר שלא התקבל".
  • לרוב חברות האשראי יש חלון של 60-120 ימים לביצוע החזר.
מכיוון שהמוכרים כבר לא נמצאים ב-eBay, האפשרות הכי טובה היא קודם לנסות את eBay, ואם זה לא מצליח – לעבור ל-PayPal או לחברת האשראי שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה