גנבו אותי :( :( :( :( :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;930631:
לפני השמחה הגדולה, אתם בטוחים שזה המספר שלו? או שזה סתם מהתקשרות שלו אתכם? אולי הוא התקשר מטלפון של מישהו אחר?

אני יבדוק את זה,
ומי שיעזור לי, תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;930631:
לפני השמחה הגדולה, אתם בטוחים שזה המספר שלו? או שזה סתם מהתקשרות שלו אתכם? אולי הוא התקשר מטלפון של מישהו אחר?

יש אפשרות לברר מה השם של הבן אדם לפי המספר???

• הוסף לסימניות
כן לפי 441 אבל זה אינו כולל את כל המספרים טלפון, זה בעיקר לנייחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;930870:
כן לפי 441 אבל זה אינו כולל את כל המספרים טלפון, זה בעיקר לנייחים.

צריך לזכור שזה לא הכי אמין פעמים רבות היו שמות לא מעודכנים...

• הוסף לסימניות
לגמרי, אבל הבנתי שהיא כבר עלתה על השם והיא רק רוצה לוודא שהמס' טלפון אכן שלו, שלא תתקשר/תקליט מישהו שלא שייך לעניין, אז אפשר לנסות לראותלפי 441 אם אותו שם עולה, זה רוב הסיכויים שזה נכון..

• הוסף לסימניות
תעדכני מה נהיה בסוף זה נשמע כמו סיפור מתח..

• הוסף לסימניות
הבטחתי לעדכן...

אז זהו,
מישהו הביא לי כתובת של אדם שמתעסק בדברים האלה...
ומה שהוא גילה לא כ"כ שימח אותי...

הבן אדם בעוונותיו הרבים [עוד הרבה נפלו בפח כמוני]... כרגע בכלא!
מתי הכסף יגיע? ה' יודע!
לפי מה שהבנתי-רק כשהוא יצא מהכלא הוא יחזיר את כל הכספים, עד אז אנחנו יושבים בחיבוק ידיים, ומחכים לגואל!

• הוסף לסימניות
המקום ימלא חסרונך..

• הוסף לסימניות
נלמד מכאן לקח חשוב מאד!
גם אם לחוצים בכסף וממש חייבים אותו אפעם אפעם לא לוקחים ציק!!!! אפילו שיהיה עם זקן ופאות עד הריצפה, ויספר לכם על סבא שלו הנכד של האדמו''ר מזצקלול...

שמחה בשבילך שלפחות את יודעת איפה את עומדת, עוד יותר אשמח לשמוע שקיבלת את הכסף.
העיקר שנדע לא ליפול לאנשים כאלה לתוך הידיים.
(מנסיון מר שגנבו אותי גם ב3500 ש''ח, אומנם לא ממכירה יד שניה, אבל גם מתווכים הם אנשים לא אמיתיים בעליל!! שימו לב לא לחתום להם על כלום!!!!)
בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
אולי תמכרו את הצ'יק ביד 2 ?

• הוסף לסימניות
רק אם אתם לא יודעים,
להיות בכלא - לא חייב שזה לתקופה ארוכה,
אולי רק ליומיים? שבוע? חודש?
אל תשכחו ממנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;953991:
אולי תמכרו את הצ'יק ביד 2 ?

הבאתי את הצ'יק למישהו מקצועי....... :)
כך, שבעזרת השם הכסף יחזור..

• הוסף לסימניות
יש עו"ד בשם שמחה מנדלבוים מומחה לענינים כאלה.
בעל השיק יצטרך לשלם לו הוצאות גביה פי כמה וכמה מסכום השיק, אבל זה יכול לקחת שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה