דרוש מידע גניבת אשראי בנדרים פלוס וקהילות ?

• הוסף לסימניות
הייתי אתמול בבית שמש וראיתי שם מודעות בכמה בתי כנסת שחתום עליהם אדם בשם יעקב שפירא הטוען שגנבו לו ולעוד רבים רבבות! שקלים על ידי הכרטיס אשראי שהיו בנדרים פלוס ובקהילות. והוא מזהיר ומתריע בענין.
יש למישהו מידע מסודר בענין?

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי וראיתי ע"כ,
וסיפורים על ילדים שמחייבים כרטיסי אשראי עלו כאן ג"כ

• הוסף לסימניות
אז ככה, סוף סוף יש לנו אפשרות להגיב, אחרי שהודעה מסוג זו הופיעה בכל פורום חרדי אפשרי ונמחקה לפני שהספקנו להגיב או שלא היתה לנו גישה לפורום בגלל החסימה של נטפרי.

1. הייתי מצפה מאותו 'יעקב שפירא' שיתן לנו דרך ליצור אתו קשר כדי לבדוק את הטענה. נכון לרגע זה לא הגיעה אלינו אף תלונה מסוג זה. אם הוא קורא את ההודעה ומתבייש ליצור איתנו קשר, אני ממליץ לו לפנות למשטרת ישראל ולהגיש תלונה בנושא, רוב הסיכויים שמשטרת ישראל תפנה אלינו ונוכל לבדוק יחד במה מדובר.
2. פרטי האשראי של המשתמשים בעמדות נדרים פלוס אינם נשמרים במערכת אלא בשרת של חברת פלאקרד שעומדת בתקנים המחמירים ביותר בנושא אבטחת מידע. אם לראשונה הצליחו לפרוץ למאגר שלהם הרי שמדובר בתקדים והדבר מחדד את החשיבות שבפניה אלינו כדי שנשקול את המשך התקשרותנו עם חברת פלאקרד.
3. משתמשים קבועים במערכת יכולים לתרום ע"י הזדהות באמצעות מספר הזהות וסיסמה. אחרי 1,250,000 תרומות שהתבצעו במערכת שלנו אנו יכולים לספר על 3 מקרים שבהם ילדים הצליחו למצוא את הצירוף המבוקש, בכל המקרים היה זה בעקבות רשלנות של המשתמש שלא דאג לשמירת הנתונים מעיני הילדים. חשוב מאוד להדגיש, כי גם במקרה כזה האפשרות היחידה של הפורץ היא לתרום לאחד המוסדות המנויים במערכת. אין לו שום דרך למצוא את פרטי האשראי המלאים כדי לרכוש מוצרים במקום אחר. עד לרגע זה לא נתקלנו במוסד שקיבל תרומה ברבבות שקלים, ואשר לא היתה מיועדת אליו.

אנחנו חוזרים ומדגישים שוב. מי שנתקל במקרה שבו כספו לא הגיע למקום הנכון מן הראוי שיפנה אלינו ונבדוק את המקרה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה אם גונבים אין אפשרות להוכיח שהפעולה לא נעשתה על ידי בעלת הכרטיס ולקבל את הכסף חזרה?
הרי לכן החנויות אוגרות באדיקות את החתימות שלנו?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה אם גונבים אין אפשרות להוכיח שהפעולה לא נעשתה על ידי בעלת הכרטיס ולקבל את הכסף חזרה?
הרי לכן החנויות אוגרות באדיקות את החתימות שלנו?
אין צורך להוכיח. היות ומדובר בפעולה אינטרנטית מספיק להכחיש את העסקה ואנו מקבלים הודעה על כך מחברת האשראי. לא ניתן לאחזר את העסקה עד שהמתלונן יאשר שוב כי אכן ביצע את העסקה.

• הוסף לסימניות
כדאי שיעקב שפירא או מה שרק קוראים לו ישנן לעצמו היטב את מאמר הכתוב "ארור מכה רעהו בסתר"

• הוסף לסימניות
למותר לציין, שאין שום סיכוי שיפרצו לשני מקומות שונים ('נדרים פלוס' ו'קהילות'),
ויגנבו בדיוק את אותו כרטיס אשראי.

• הוסף לסימניות
אני עצמי פעם ראיתי חיוב לא ידוע בנדרים פלוס
והתקשרתי ונענתי על כל פרט ופרט
יש טלפון שאפשר להתקשר ולבדוק כל חיוב וחיוב
037630543

• הוסף לסימניות
אני שמח שהענין הגיע לבירורו
חשוב לי להבהיר שאין לי חלילה שום דעה אך העליתי זאת פה כי ידעת שהרב נדרים פלוס שוכן בתוכינו וסמכתי עליו שיבהיר את הענין כיאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה