גנים ומעונות רמה ג בית שמש

• הוסף לסימניות
היי,

אני מחפשת דרך ליצור קשר עם רשת הגנים בית בגן ולא מצליחה להשיג מספר/ מייל שלהם,
אשמח לעזרה!!

בנוסף אני מחפשת מעון מומלץ שיהיה קרוב ליחזקאל הנביא מאחורי הפארק
אשמח להמלצות

תודה רבה !!!!

• הוסף לסימניות
בית בגן 0527608440
076-5406368

לגבי מעון קרוב
אני חושב שהכי קרוב זה המעון של חב"ד בפינת ירמיהו-משה רבינו
לא מכיר המלצות

באיזור אחיה השילוני מרוכזים רוב המעונות של רמה ג'

• הוסף לסימניות
בית בגן 0527608440
076-5406368

לגבי מעון קרוב
אני חושב שהכי קרוב זה המעון של חב"ד בפינת ירמיהו-משה רבינו
לא מכיר המלצות

באיזור אחיה השילוני מרוכזים רוב המעונות של רמה ג'
תודה רבה!!!
שמעתי גם על מעון גם עדן - אתה יודע אולי איפה הם נמצאים ואיך אני יכולה להשיג את המספר שלהם?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
שמעתי גם על מעון גם עדן - אתה יודע אולי איפה הם נמצאים ואיך אני יכולה להשיג את המספר שלהם?
גן עדן נמצאים ברחוב אחיה השילוני

הסיכוי למצוא שם מקום-בד"כ שואף ל0...

המס' של המנהלת- שרה שושן- 054-8493444

• הוסף לסימניות
מכירות אולי מעון זיסלאך ברחוב אהבת שלום?
רוצה לשלוח לשנה הבאה אבל לא מכירה...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההצתה המאוחרת...., אבל - - -
שלא תעיזו!!!!
המעון בתת תנאים, מקום מסוכן, [כבר למעלה משבועיים שהמעון סגור עקב הורדת תקן מטעם תמת]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה