התייעצות גנים פרטיים בתקופת המלחמה

• הוסף לסימניות
את צודקת מאד.

מצד שני
מי שבוחרת להיות פרטית יש את המעלות ויש את החסרונות
המעלות הם שהיא יכולה להחליט דברים שאחרים ממש לא [שלחתי לאחת פרטית חרוצה שבאמת אין לי שום תלונה עליה, רק ביום שהיא חיתנה את ביתה היא לקחה חופש- זה הכי נורמלי בעולם ומובן, אבל במעון לא הייתי נתקעת עם זה....]

והחסרונות זה באמת כל הנושא התשלומי מעבר לכך- פנסיה, ביטוח לאומי ועוד ועוד

יש צדדים לכאן ולכאן ופשוט צריך להיות אנושיים כלפי עצמאים ושכירים כאחד.
לגבי החסרונות אפשר לעבור לבן

• הוסף לסימניות
שלום,
אצלנו המעון הודיע שכרגע לא מתחילים כי איך הגננת תסחוב את כל הילדים לממד (2 קומות לרדת) בתכלס תכף שבוע שלישי והם לקחו את הכסף כרגיל.
אני משלמת כמעט מלא

• הוסף לסימניות
האם גם אצכלם מעונות היום גובים מחיר מלא על הימים שאנחנו תקועות בבית עם ילדים ?

ככה הודיעו לנו במעון. וזה ממש חוצפה, חייבים לעשות לזה סדר וסטופ...

• הוסף לסימניות
האם גם אצכלם מעונות היום גובים מחיר מלא על הימים שאנחנו תקועות בבית עם ילדים ?

ככה הודיעו לנו במעון. וזה ממש חוצפה, חייבים לעשות לזה סדר וסטופ...
לנו אמרו שהגביה תהיה בהתאם להנחית משרד החינוך
והאמת לא ראיתי שמשרד החינוך כתב משהו

• הוסף לסימניות
וגבו ממכם החודדש הזה ?

גם אם משרד החינוך לא יתן ע''ז תקצוב, וברור ששכר המטפלות לא יפגע.
צריך לדעת שחשמל ואוכל לא עלה למפעילי המעונות ולכך הם צריכים להתחשב בזה..
אני מקווה שהם יתנו ע''ז את הדעת.

• הוסף לסימניות
עדיין לא גבו כלום נראה לי
זה הולך שבראשון לחודש יגבו על החודש הזה
נחכה ל1.11 ונרהא מה יגבו
בנתיים לא שלחו שום הודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה