מאד מתענינת על הגן הזה אם יש מצב לעוד פרטים אפילו שם משפחה ואני אמצא אותה...נכתב ע"י קריצה;1618861:יש גננת ברחוב יהושוע פינת יהושע, יש כזה דבר???
גננת מדהימה גיסתי שולחת רק לשם אפילו שזה רחוק לה
אם מעניין אותך אני יברר לך שם וטלפון
אגב, זה גן בנים - בנות
אשמח כנ"ל לפרטים!נכתב ע"י ניוזמן;1620114:גן עדנה חיון מאחורי הבית רח' רבי אליעזר מעולה
מי זאת ברבי טרפון? מאד מעונינת!!נכתב ע"י נירוש;1620300:אני שלחתי לגן דבורי- מדהימה!!! מעל פינת הגלידה
יש גם גננת ותיקה בבנין החדש בטרפון מעל הכל בשקל- לא זוכרת את שמה אבל כולם מכירים את הגן שלה- גן מושקע!!מקווה שיש שם מקום...
זה גן פרטי? יש לך אפשרות לעוד פרטים?נכתב ע"י רותי ה;1620319:גן יהודית בטבריה הרב קוק.
מבנה מיוחד כולו של הגן (לא הבית של הגננת)
גננת מדהימה!!!
יש לה כמה סייעות גם מקסימות כולם.
ממליצה בחום!!!
אכן גן פרטי.נכתב ע"י נעמי ברקאי;1623218:זה גן פרטי? יש לך אפשרות לעוד פרטים?
תודה!
פשוט תלכי לבניין שם ותשאלי- אין לי מס' טלפוןמי זאת ברבי טרפון? מאד מעונינת!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים