יש את הגן של חיידר מרכז ברחוב ישעיהותודה לכן על המידע!
אשמח להמלצות על גנים באזור מערב בני ברק
(הרצוג ,טבריה,רבי עקיבא ,הראשונים וכו)
אני יודעת שיש גן באזור השומר קרוב למעייני הישועהאשמח למידע האם בוודאות אין גני עירייה לבנים, ואם קיים גן אחד היכן הוא ממוקם?
מקפיצה יש לך אולי את המספר פלא של גן יהודית ?אם את מדברת על ילד שיהיה באדר 2022 בן 3 אז את צריכה גן פרטי כמו שכתבו פה,
יש לך את גן יהודית בטבריה פינת הרב קוק,
ואם הוא נהיה בן 3 באדר 2021 אז את יכולה לרשום לחיידר ואז יש לך את הגן של החיידר.
אשמח לדעת את שמו ומספר טלפוןאני יודעת שיש גן באזור השומר קרוב למעייני הישועה
משהו שאני מכירה היה שם לפני כשנתיים
אני לא יודעת מה המספראשמח לדעת את שמו ומספר טלפון
יש עמותת שבילי דעתמישהו מכיר גן בנים לשנה הבאה לילד ששנה הבאה יהיה בן שלוש,
בעירייה אומרים שאין גנים ולפנות לעמותות ולחיידרים
באזור רחוב השלושה אהרונוביץ.
תודה רבה מראש!!!
יש לי את המספר מעדיפה לא לפרסם בפורוםיש לך את המספר שלהם?
אני לא מוצאת בגוגל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים