דרוש מידע גני ילדות לגיל 3 באזור פרדס כץ בבני ברק

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע על גן שירת הפרדס בפ"כ לגילאי 3 בערך.
איפה הוא? איכותי? מרוצים? טלפון? כמות ילדות? חופשים? וכו..
וכן על כל גן אחר באזור...
אשמח ממש כל מידע.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
היו לי כבר 2 בנות שם. בסה"כ מרוצה. אבל הבנתי שהשנה החליפו גננת. לא בהכרח פחות טובה.
חושבים תמיד על ההורים לגבי צהרונים, חופשות וכו'..
בערך 25 בנות בגן

• הוסף לסימניות
היו לי כבר 2 בנות שם. בסה"כ מרוצה. אבל הבנתי שהשנה החליפו גננת. לא בהכרח פחות טובה.
חושבים תמיד על ההורים לגבי צהרונים, חופשות וכו'..
בערך 25 בנות בגן
תודה רבה!
איך הרישום? מטעם מי זה? מהעיריה? פרטי?
יש לך מספר להתקשר?
ואם זה אפשרי אני אשמח לדבר איתך.. המייל שלי grin3276

וכן אשמח לשמוע עוד מידע על הגן הזה ועל עוד גנים באזור

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד מידע לגבי גני עירייה וגנים פרטים.
כל מידע יעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
איך הרישום? מטעם מי זה? מהעיריה? פרטי?
יש לך מספר להתקשר?
ואם זה אפשרי אני אשמח לדבר איתך.. המייל שלי grin3276

וכן אשמח לשמוע עוד מידע על הגן הזה ועל עוד גנים באזור
גן פרטי.
המספר שלה: 0504124951
אין לי מידע על עוד גנים באיזור. אבל יש כמה פרטיים.

• הוסף לסימניות
שירת הפרדס ברח' טרומפלדור. היו שלי שם 2 בנות.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד מידע על גנים באזור

• הוסף לסימניות
היי, האם מישהי שלחה לשירת הפרדס ברחוב טרמופלדור בשנה האחרונה, אם כן אשמח למידע, מי הגננת של גיל 3 ואיך היא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה