דרוש מידע גני עירייה מול גני עמותה

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה אני בסיטואציה,
מה העדיפות לכאן ולכאן?

• הוסף לסימניות
הרישום כבר נסגר, לא?
ובכל זאת אשמח למידע גם כן...

• הוסף לסימניות
אני רשומה גם וגם..
פשוט העמותה קלטו שאין הרבה רישום אז חזרו לכולם ..

• הוסף לסימניות
בגדול גני עמותה יכולים לסנן רישום מה שגני עיריה לא יכולים לעשות.
מצד שני בדרך כלל לגני עיריה יש תנאים טובים יותר כמו מבנה ותקציבים

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה אני בסיטואציה,
מה העדיפות לכאן ולכאן?
מבחינת גשמיות פער אדיר לטובת העיריה......
מבחינת רוחניות[במיוחד במקומות שהאכלוסיה לא משהו]לטובת העמותות...
יש עמותות שלומדים יותר בזמני חופש חנוכה/פסח/חופש הגדול....אבל עכשיו שיש קיטנות די מסודרות אין הבדל גדול....[נמשל אני מכיר עמותה שגומרים ללמוד בר"ח אב ולא באזור ט"ז תמוז.....

• הוסף לסימניות
יש איזורים שבגני העיריה,
קבוצת הילדות אינה קבועה לאורך כל שלושת השנים.
מיקום הגן יכול להשתנות וכן הרכב הקבוצה.
בגני עמותה בדרכ מדובר על אותה קבוצה (עם תחלופה טבעית של מעברי דירות, עזיבה.. רישום..)
ובאותו מיקום.

• הוסף לסימניות
מה עדיף באזור סוקולוב בני ברק ומתי הרישום לשנת תשפ"ו לילדה בת 3?

• הוסף לסימניות
מה עדיף באזור סוקולוב בני ברק ומתי הרישום לשנת תשפ"ו לילדה בת 3?
אנחנו גרים באזור ראב"ד, ושולחים לגן עיריה שברח' מהר"ל של מירי כהן, גם רווח של גן עיריה מבחינה גשמית, וגם משפחות שמורות מאוד (לשם דוגמא- שקבלנו את רשימת הטלפונים ראינו שלכולם ללא יוצא מן הכלל יש מספר כשר)

הרישום לגני עיריה בימים אלו ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה