דרוש מידע גננת שילוב במקום קלינאית תקשורת

• הוסף לסימניות
אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלנו אישור לגננת שילוב השנה.
משיחה עם הגננת הרגילה היא אומרת שהיא מקבלת הנחיה מהקלינאית תקשורת שאנחנו מטופלים אצלה בתור תפקיד רשמי מהגן.
האם זה פוטר אותנו מללכת אליה?

• הוסף לסימניות
לא פוטר מללכת
ההדרכות הניתנות לגננת ניתנות בהתאם לצרכים ולמה שעולה במפגשים הטיפוליים.
מעבר לכך, אין תחליף לטיפול פרטני אצל אשת מקצוע. הדרכה לא מתכללת את כל הידע המקצועי אלא ניתנת כנקודות. איך אמרה לי פעם אשת מקצוע מתחום אחד על עמיתה מתחום משיק? אני יודעת שאצלה כל משפט(!) בפגישה טיפולית מכוון למטרה מקצועית. עבודה כזו אפשרית רק אצל בעל מקצוע עם הכשרה רחבה בתחום, ולא אצל אדם מודרך מתחום מקצוע שונה.

• הוסף לסימניות
לא פוטר מללכת
ההדרכות הניתנות לגננת ניתנות בהתאם לצרכים ולמה שעולה במפגשים הטיפוליים.
מעבר לכך, אין תחליף לטיפול פרטני אצל אשת מקצוע. הדרכה לא מתכללת את ככל הידע המקצועי אלא ניתנת כנקודות. איך אמרה לי פעם אשת מקצוע מתחום אחד על עמיתה מתחום משיק? אני יודעת שאצלה כל משפט(!) בפגישה טיפולית מכוון למטרה מקצועית. עבודה כזו אפשרית רק אצל בעל מקצוע עם הכשרה רחבה בתחום, ולא אצל אדם מודרך מתחום מקצוע שונה.
תודה רבה!
רק מציינת שזאת אותה קלינאית תקשורת, אבל היא לא מגיעה לגן.
האמת היא שאני צריכה לברר בשביל שנה הבאה אם לגן שפה היא כן מגיעה.

• הוסף לסימניות
אתם מגיעים אליה פרטני? ממש כדאי לכם להמשיך בטיפול פרטני, אם בררתם וזו אשת מקצוע טובה.
הדרכה היא רק הדרכה, אין תחליף ללווי הפרטני. (כותבת מניסיון).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הבן שלי בן 4.
ילד חמוד , חכם , וחברותי אבל...עם גמגום התפתחותי שנמשך כבר הרבה זמן וכן הקטן ביותר בשנתון .
ומעונינת להוציא לו אישור לגננת שיח לשנה הבאה , (בגיבוי מלא ובעזרה מהגננת בגן)
אז התחלתי את המסע הבלתי נגמר הזה - פתחתי תיק בהתפתחות הילד , מילאתי שאלונים, זומנתי לאבחון פיזיוטרפיה (לא ברור איך הם הבינו מהשאלונים שיש פה איזושהי בעיה..)
המטרה שלי היתה להגיע לאבחון אצל קלינאית תקשורת - ובסוף הגעתי גם אליה ...
אחרי האבחון היא אמרה שאני אקבל בהמשך זימון לתחילת תהליך טיפול אצלה,
עכשיו לצורך וועדה לקבלת גננת שיח - אני צריכה להביא המלצה מהקלינאית לגננת שיח
אבל----כל אחד זורק אותי מפה לשם , הקלינאית טוענת שהיא לא יכולה לתת דבר כזה כי היא מטפלת בכלל אוכליוסיתי ואין לה אפשרות לכתוב המלצה כזו (?) בהתפתחות הילד טוענים שאני צריכה לפתוח בקשה לאבחון לקלינאית מיועדת לדברים אלו (!) ואחרי שיזמנו אותי לאבחון כזה (עד אז אפשר להפרד כבר כמה פעמים מהרעיון להספיק את הוועדה ) אולי יוציאו לי המלצה...
אין עם מי לדבר!!! - אגב, מאוחדת.
האם זו הטרטרת שכולן עוברות????
נשמע לי מוזר ממש ...
אשמח להחכים ואיך לצלוח את המסע במהירות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה