עזרה גרביים ללא תפר לילדה

• הוסף לסימניות
ביתי בת ה-3 רגישה מאד לתפר בגרביים בעקבות תחושת יתר ברגל. זה גורם לבכיות כל בוקר מחדש...
האם נתקלתם בחנות/ אתר כלשהו בגרביים ללא תפר לילדות? מעדיפה גרביים קצרות. תודה!

• הוסף לסימניות
תבדקי בדלתא. בד"כ יש להם סוגים שונים של גרביים ללא תפרים עד כמה שזכור לי.

• הוסף לסימניות
אני קונה לילד בן חמש את של פאפיה,תבדקי אם יש להם של בנות.
ילד שרגיש ברמה גבוהה ורק את זה הוא מוכן לגרוב,כנראה התפר עדין יותר.

• הוסף לסימניות
השגתי גרביים כאלו בסופר פארם.
ועד אז, נסי להפוך את הגרב לצדה השני, (חפשי גרביים חלקות..) ולהלביש.

• הוסף לסימניות
יש גרביים קצרות שבאות בשלישיות של חברת 'סריגמיש' - ניתן להשיג כמעט בכל חנות גרביים
גרביים מתקפלות - של חברת 'קרלה' במגוון צבעים - ניתן להשיג בחלק מחנויות הגרביים

• הוסף לסימניות
השגתי גרביים כאלו בסופר פארם.
ועד אז, נסי להפוך את הגרב לצדה השני, (חפשי גרביים חלקות..) ולהלביש.
אנחנו הופכים וגם זה לא הולך בקלות... עכשיו עם סנדלים נהיה פחות נעים שרואים את התפר הפוך...
נחפש בסופר פארם. תודה!

• הוסף לסימניות
יש גרביים קצרות שבאות בשלישיות של חברת 'סריגמיש' - ניתן להשיג כמעט בכל חנות גרביים
גרביים מתקפלות - של חברת 'קרלה' במגוון צבעים - ניתן להשיג בחלק מחנויות הגרביים
של סריגמיש בלי תפר? לא ראיתי. את בטוחה שיש?
קרלה- אבדוק. תודה!!!

• הוסף לסימניות
לא נשאלתי, אבל אני רוצה לעורר,
כנראה שמדובר בוויסות חושי שמתבטא בעוד כמה דברים חוץ מבגרביים, תוויות, בד מחוספס, מסתכלים עם הידיים במקום עם העיניים, עצבנות במקומות הומי אדם, (מוכר?)
הבכורה שלי גם סבלה מיזה בעבר, שלחתי אותה לריפוי בעיסוק ותחושתיות היתר נעלמה, שווה לבדוק!

• הוסף לסימניות
אכן. יש לה ככל הנראה קושי בויסות תחושתי וחלק ממה שציינת תקף גם אצלה... אני כרגע בבירור למי כדאי לפנות לטיפול באיזור מגורי. תודה!

• הוסף לסימניות
אני הלכתי דרך הקופה, קיבלנו גם הדרכת הורים מאד יעילה שבעקבותיה כיסחנו את הבית מכל התמונות, הפריטים המיותרים, הצבעים הכהים, וכולי', התחלנו לעדכן אותה לפני כל פעולה שקשורה אליה שבעוד כך וכך יהיה כזה וכזה, ביקשתי גם מהגננת לרווח לה את הספסל ואת השולחן, כל מיני כללים שאי אפשר לחשוב עליהם לבד, ושם את מקבלת אותם על מגש של זהב! לא מאמינה שפעם היינו שם! הילדה הפכה לילדה חדשה בעקבות ההדרכה הזאת והריפוי בעיסוק, שווה וכמה שיותר מוקדם עדיף...

• הוסף לסימניות
עכשיו לפסח קניתי סריגמיש ובאמת אותם הוא גם מוכן אבל חייבת למתוח לו בדיוק על הפס שיהיה נוח ואם סטינו במילימטר חייבים לגרוב שוב:eek:
תודה לכולם אכן אצלינו פורמים תוויות,
משתדלים מאוד לא לצאת מהשיגרה,
לדוגמא עכשיו בפסח היה סיוט ברוך ה' שעבר.
בבית שלנו הכל נעול בארונות למעלה,
כל פעולה וכל יציאה מתרגלים קודם ומספרים מה בדיוק הולך להיות,לא שזה עוזר הרבה.
ברוך ה' שאלו הבעיות שלנו
כמובן שיש לנו הדרכת הורים צמודה.

• הוסף לסימניות
הדבר שההכי מקריז אותי באופן אישי,
זה הללכת להתנגב כמה פעמים באמצע האמבטיה מכל טיפת מים על הפנים!
אצלינו המגבות בשימוש שעתי וקוראים להם מגרדות ולא מגבות.. והמבין יבין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה