התייעצות גרביים רווקים...

אגב, בשביל למנוע את הבעיה. (או שאולי את קונה גרביים בשביל היצירות...)
אני משתמשת עם מהדקי גרביים שמאז שאני משתמשת איתם, אין לי זוגות בודדים.
תמיד מכבסת ביחד, כך שב"ה אין לי יחידים וגם אין מצב שהצבע משתנה, .
לא שתמיד שמים, אבל אני לא מכניסה למכונה בלי זוגות, פשוט משדכת לפני ההכנסה, ונגמר הענין של גרביים בודדות.
איפה אפשר להשיג (עדיין)?
תודה רבה!

בכל חנות שניה
זהו,
נכנסתי אחד כן אחד לא,
כנראה שהתחלתי את ה"אן דן דינו" לא נכון...
הכוונה לזה?
1757526274754.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מכירים את זה שאחרי כמה שנות שימוש באמבטיה, המים יורדים לאט? למה זה - פשוט. עם השנים הצטברו שמה שערות, בעיקר. אולי גם מקל אוזניים אחד או שניים...

היות שאי אפשר לפרק את המסננת בקלות, שברתי את ראשי איך להוציא משם את הג'יפה?
ולא מצאתי פתרון. וניסיתי אפילו לכופף סיכת משרד סביב עפרון, ולסובב, כמו פתיון. לא הצליח.

אז התפללתי לה' - וקיבלתי רעיון יוצא דופן, שהצליח בצורה יוצאת דפן, והנה הוא כאן לשירותכם.

קחו מברגה, הרכיבו עליה ביט לעץ, עם שקעים עמוקים לכל אורכו. בחרו אחד ארוך ככל הניתן. הגדירו את המברגה למהירות איטית מאוד - שלא תעשו בטעות חור בקופסת הביקורת תחת חור הניקוז.
כעת, הכניסו בזהירות את המברגה לבור הסינון, הפעילו אותה בזהירות, נסו להזיז ימינה ושמאלה בעדינות את המקדח. תוך כמה שניות המקדח ייתפס לכם בג'יפה - וייתפס שם היטב. כעת כבו את המברגה, ומשכו אותה בעדינות לכיוונכם, שימו כפפות על היד ותעזרו לגוש הג'יפה העצום לצאת מבעד לחורי המסנן.

עשו זאת פעם ופעמיים, ויש לכם זרימת מים מהירה כמו באמבטיה/מקלחת חדשה.

בהצלחה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה