כללי גרדיאנט בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שאלה, אני רוצה בשכבה אחת לעשות מספר מעברי צבע, כלומר, כאשר אני אצבע בגרדיאנט פעם אחת ואני ארצה לצבוע באותה שכבה עוד מעבר צבע, שהמעבר הקודם לא ייעלם לי, איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפשר.. כי מישהי עשתה זאת אבל אני לא זוכרת איך..

• הוסף לסימניות
שיטות שילוב? שקיפויות שמשולבות בגרדיאנט?

• הוסף לסימניות
כן זה בכלי המעבר, בוחרת גראדיאנט,
בוחרת סוג-לדוג' מעגלי, או דיאמונד,
משתמשת באפשרות שילוב נורמאל.
בוחרת שיטת שילוב כמו סקרין,
ומושכת את כלי המעבר בצביעה.
השכבה הקודמת שעשית לא תשתנה, אבל גם לא תוכלי לשנות אותה.
אז תמיד עדיף עוד שכבה ואפשרות שילב ביניהן.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב בגרידיאנט צבע שקוף, כאשר נותנים לצבע שקיפות של 0 ואז ניתן להוסיף כמה שרוצים (מומלץ גם לתת לשקוף את הצבע הרצוי כי הוא משפיע על הצבע).
טכנית גם אפשר לבנות את הגרידיאנט עם מעברי הצבע הנוספים. ולדרוס...

• הוסף לסימניות
אוקיי

נכתב ע"י חני איסחקוב;2263622:
כן זה בכלי המעבר, בוחרת גראדיאנט,
בוחרת סוג-לדוג' מעגלי, או דיאמונד,
משתמשת באפשרות שילוב נורמאל.
בוחרת שיטת שילוב כמו סקרין,
ומושכת את כלי המעבר בצביעה.
השכבה הקודמת שעשית לא תשתנה, אבל גם לא תוכלי לשנות אותה.
אז תמיד עדיף עוד שכבה ואפשרות שילב ביניהן.

אני אנסה את השיטה הזו. תודה.

• הוסף לסימניות
בפוטושופ CC אפשר לתת לאובייקט גם 10 גרדיינטים דרך חלון Layer style

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה