נכתב ע"י EPaP;2434594:כמה טיפים חשובים בנוגע למתכונים:
מסכימה, אך לענ"ד במקרה הספציפי הזהנכתב ע"י EPaP;2434594:1. רצוי להראות את התוצאה הסופית - כמה שיותר גדול
תודה, מאמצת!!!נכתב ע"י EPaP;2434594:...
2. לדוג' להבדיל בין חלק של המרכיבים לחלק ההכנה.
....
את יכולה ליצור כזה בקלות אם תגדירי צבע להוראות וצבע למרכיבים.
4. במקרה של סדרה או מס' מתכונים - למספר. מתכון מס' X.
זה עוזר לך, למחלק, ולמקבל...
אבל כאן כל שורה מתחילה במילת הוראהנכתב ע"י EPaP;2434594:3. הבדלה והדגשה...
תוכלי ליצור עוגנים כאלו במהירות - מילות הוראה כמו ערבבי, הכניסי וכו
להדגיש בבולד או בלאק.
נכתב ע"י קלרינט;2434597:במקרה הספציפי הזה
אני לא רוצה להראות את התמונה בגדול.
ככה זה שהלקוח מאייש גם את תפקיד הצלם
נכתב ע"י קלרינט;2434597:אבל כאן כל שורה מתחילה במילת הוראה
תודה רבה! עזרתי לי מאד.נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2434602:את כל הטקסט של המתכון הייתי מכניס עד פנימה כמה שאפשר.
המסגרת הצהובה לא מוסיפה כרגע. תנסי אפשרות שהיא לא מגיעה עד סוף הדף אלא רק מקיפה את המילים.
הרקע הלבן של תמונה קצת מלחיץ תשימי שם איזה משהו.
נכתב ע"י marker;2434944:בלי קשר לגרפיקה המאד יפה---
לעניין התמונה-
רק לי לא מתחשק להכין את זה???
אם מצרפים תמונה היא אמורה להיות מגרה, לא?
אולי כדאי לוותר עליה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים