דרוש מידע גרים ברמות פולין סמוך לישיבת נתיב הדעת -הרב קפלן?

• הוסף לסימניות
אולי במקרה ראיתם מודעה על מכירת הת"ת שע"י הישיבה, מתי מתקיימת?

• הוסף לסימניות
יש לי שם קרוב משפחה, אוכל לנסות להתקשר אליו בלילה ולשאול.

• הוסף לסימניות
אתמול לא ענה.
היום תפסתי אותו, הוא אומר שזה פתוח ראשון שלישי וחמישי מ-7:20-7:30 בערב עד 7:45
(זה בוודאות פתוח לציבור הרחב? כי הוא אמר שלא ראה שם אנשים מבחוץ, מצד שני, כמה הוא כבר היה שם שהוא יכול לדעת בדיוק מי מגיע....)

• הוסף לסימניות
אתמול לא ענה.
היום תפסתי אותו, הוא אומר שזה פתוח ראשון שלישי וחמישי מ-7:20-7:30 בערב עד 7:45
(זה בוודאות פתוח לציבור הרחב? כי הוא אמר שלא ראה שם אנשים מבחוץ, מצד שני, כמה הוא כבר היה שם שהוא יכול לדעת בדיוק מי מגיע....)
בעיקרון המכירה מיועדת לבני הישיבה, אבל לא אמורה להיות בעיה לבוא ולקנות שם

• הוסף לסימניות
בעיקרון המכירה מיועדת לבני הישיבה, אבל לא אמורה להיות בעיה לבוא ולקנות שם
תודה לכל המסייעים, אני מדבר על מכירה מיוחדת שמקיימת באזור החגים, באחד הערבים בחדר האוכל של הישיבה, אי לא זוכר. האם זה בער"ה או אחרי, אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים, אני מדבר על מכירה מיוחדת שמקיימת באזור החגים, באחד הערבים בחדר האוכל של הישיבה, אי לא זוכר. האם זה בער"ה או אחרי, אשמח למידע.
בישיבת תורה ודעת?
ברחוב חזקיהו שבתאי 10?
אם הכוונה לזה אז זה היום מ9 עד 12 בלילה

• הוסף לסימניות
בזמני לא הגיעו הרבה מבחוץ אבל בהחלט היה מצב כזה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה