כללי גרפיקאים- איזה מסך יש לכם?

• הוסף לסימניות
לא פרטת איזה דגם יש לך..
לא שאלת...

U2412M, אחד.
U2415, שניים.

ה-15 טוב יותר, דומה קצת ל-10.
לא זוכר אם ה-12 עובר כיול במפעל, וממילא קניתי אותו לא בשביל הצבעים אלא בשביל ה-16*10
.

יכול להיות שיש חדשים יותר ואני לא מעודכן (המספר השני הוא השנה, היום כבר צריך להיות 2419, אבל כפי שכתבתי, החדש לא בהכרח טוב יותר, אני חושב שרק 10, 13, ו-15 היו שווים, אבל לא זוכר).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
dell מסך מתכוונן
תכוונו אותי היכן רשום הדגם
מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי Dell P2414H ‏23.8 ‏אינטש. יכול להיות שהגודל קטן מדי בשבילך אבל אני ממליצה בכל לב על DELL.

• הוסף לסימניות
DELL
מעולה! הצבעים אותנטיים.
יש חיבור usb מהמסך, מסך מתכוונן, מאד נוח.

גם לי יש ולא עובד לי
יש לך מושג איך זה עובד?
מכניסים וזה נקלט לבד?
או שצריך לעדכן משהו בהגדרות?

• הוסף לסימניות
גם לי יש ולא עובד לי
יש לך מושג איך זה עובד?
מכניסים וזה נקלט לבד?
או שצריך לעדכן משהו בהגדרות?
את צריכה שה USB של המסך (חיבור שמקבלים בקנית המסך) יהיה מחובר לכונן.

• הוסף לסימניות
את צריכה שה USB של המסך (חיבור שמקבלים בקנית המסך) יהיה מחובר לכונן.

ברור שמחובר אחרת לא יהיה קשר בין השתיים
אני מחברת מסך למחשב נייד
יתכן שזה קשור?

• הוסף לסימניות
לא זוכר אם ה-12 עובר כיול במפעל, וממילא קניתי אותו לא בשביל הצבעים אלא בשביל ה-16*10.

העלית נקודה חשובה, שהרבה לא שמים לב אליה.
רוב המסכים הם ביחס של 9:16. יחס של 10:16, בעיקר אם המסך מוצב אנכית - זה רמה אחרת לגמרי. הרבה יותר גדול - והרבה יותר נוח.

הבעיה שאין להשיג אותם בגודל יותר מ-24 אינטש. אין 27 אינטש ביחס של 10:16. יש רק דגם אחד של דל, 30 אינטש, שעולה למעלה מ7 אלף.
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db4147=4927&db346073=3183421

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה