כללי גרפיקאים, עזרה!

• הוסף לסימניות
מה הייתם מייעצים למעצבת פנים בתחילת דרכה, שמעוניינת למתג את עצמה?
קיבלתי הצעות שנעות באזור ה-1500 ש"ח, ועל אף שאין לי ספק שמדובר בעיצוב ששווה את המחיר, אני מתלבטת אם יש הצדקה להשקעה בסדר גודל כזה, בשלב שבו אני אוחזת.
יש לכם הצעות אחרות בשבילי?
להתחיל עם כרטיס ביקור (אולי עם חיתוך מעניין) בלי לוגו מעוצב? להשקיע רק בלוגו שיעשה כבר את העבודה? ללכת על הכל כולל ניירת?
תודה מראש לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
אם את מאמינה בעצמך כדאי לצאת לדרך בגדול
מה זה בדיוק אומר?
כל אחד יגיד לך משהו אחר

• הוסף לסימניות
אם היית מוכרת מטפחות, או קוסמטיקאית או משהו בסגנון הייתי אומרת לך - חבל על ההשקעה, את יודעת כמה תצטרכי למכור רק בשביל לכסות את העלות של הלוגו?
אבל בעיצוב פנים זה אחרת לגמרי, מספיק שיבוא לך רק לקוח אחד בגלל שמיתגת את עצמך כמו שצריך, כבר כיסית את התשלום ונשארת עם עודף.. :)

אין לך מושג, כמה מיתוג מקצועי עושה תדמית טובה לעסק/לבעל המקצוע. אני מציעה לך ללכת על זה בגדול (לא, לא להתפרע, אבל כן לעשות לוגו מקצועי עם כרטיס ביקור קריאייטיבי)

בהצלחה בדרך החדשה!

• הוסף לסימניות
מאמינה בעצמי מאד מאד :)
אבל השאלה שלי היא כזו- מבחינה עסקית, האם זו השקעה שנדרשת עכשיו או שגם בהשקעה קטנה יותר אפשר להגיע לקהל היעד, שהוא כרגע משפחות אברכים, כאלה שלא תשקענה בעיצוב פנים סכום גבוה מדי?
ועוד נקודה- יש לקוחות שיירתעו ממיתוג מושקע מדי, ניירת, לוגו וכל מה שמסביב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1738689:
אבל השאלה שלי היא כזו- מבחינה עסקית, האם זו השקעה שנדרשת עכשיו או שגם בהשקעה קטנה יותר אפשר להגיע לקהל היעד, שהוא כרגע משפחות אברכים, כאלה שלא תשקענה בעיצוב פנים סכום גבוה מדי?

למה את מגבילה את קהל היעד שלך?

• הוסף לסימניות
תודה, שרית.
האמת שאני אחרי התייעצות עם א. פטמן, שהמליצה לי דווקא ללכת עכשיו על כרטיס בלבד, עם איזה טאצ' מעניין, ולוותר על הלוגו וכל השאר.
היא הפנתה אותי לכמה גרפיקאיות מוכשרות שהציעו לי כן את כל החבילה, והתבלבלתי קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1738690:
למה את מגבילה את קהל היעד שלך?

בדיוק.
תאמיני בעצמך
בתחומים שנוגעים בחזותי חשוב יותר הימותג והאסטתיקה מסביב כי מאוד מסתכלים על זה בתור מראה לעיצוב שלך.
מעצבת פנים שיש לה כרטיס בוורד לא תגרור לקוחות בעקבות הכרטיס

• הוסף לסימניות
אם כבר אקפוץ על האשכול.
מה אתם מציעים בנידון, למתווך בתחילת דרכו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1738689:

בד"כ מתאימים את הזהות החזותית למוצר.
יש "מושקע" ויש "יוקרתי". אני לא אעשה עיצוב יוקרתי למוצר שהוא לא מאד יקר כדי לא להבריח את קהל היעד. אבל אני בהחלט יעשה את זה מושקע.

שימי לב, יש פה שני נקודות!

לקוחות לא יברחו ממושקע אלא יעריכו את זה.
אבל לקוחות שמחפשים משהו לא יקר ויתקלו בכרטיס יוקרתי, ירתעו אולי
וכנ"ל להפך, מי שמחפש משהו ברמה גבוהה מאד ויתקל בכרטיס ביקור "זול", לא ינסה לפנות אפילו.

זה חלק מההשקעה, לדעת ליצור את התדמית הנכונה והמתאימה.

אגב, אסתי פטמן היא מקסימה! אני עובדת איתה הרבה ומאד נהנית
אז כבר התחלת ברגל ימין :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המציאות היא, שככל שהמסר מועבר בצורה יותר מרשימה ומושכת, כך בעל המקצוע יותר משתווק, כל החולק ע''ז אין לו יד ורגל בפרסום.
אשמח לקשר באישי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;1738715:
המציאות היא, שככל שהמסר מועבר בצורה יותר מרשימה ומושכת, כך בעל המקצוע יותר משתווק, כל החולק ע''ז אין לו יד ורגל בפרסום.
אשמח לקשר באישי
בהצלחה

זה צריך גם להיות נכון ומתאים לערכי המותג, לא רק מרשים ומושך.
כי את כל אחד מרשים ומושך משהו אחר

• הוסף לסימניות
מרשים ומושך
זה לאו דוקא יופי

ספציפית בתחומה, נראה לי בכל מקרה זה אמור להיות ברמת יופי גבוהה עד גבוהה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1738753:
זה אמור להיות ברמת יופי גבוהה עד גבוהה מאוד

התכוונת רמת אסטטיקה, כן? :)

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם כן מי הוא קהל היעד שלי. כי כרגע כמו שהבנתם הוא מאד מסוים ואשמח שהוא יהיה רחב ומגוון.
אך מיתוג הוא לא דבר שאפשר לשנות בקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1738769:
השאלה היא אם כן מי הוא קהל היעד שלי. כי כרגע כמו שהבנתם הוא מאד מסוים ואשמח שהוא יהיה רחב ומגוון.
אך מיתוג הוא לא דבר שאפשר לשנות בקלות.

זה חלק מהעבודה על המיתוג,להגדיר קהל יעד. וזו עבודה של אסטרטג, לא מעצב

• הוסף לסימניות
יש מעצבים שיש להם בכלי עבודה גם אסטרטגיה מתאימה ללקוחות קטנים
והם יודעים לפלח ולנתח קהל יעד ובריף נכון

• הוסף לסימניות
חכי שהאסטרטגים יבואו ויסבירו לך...
שעבודה משותפת משובחת יותר
דעתי האישית שכל מקרה לגופו:)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. עזרתם לי להגדיר לעצמי לאיזה קהל אני רוצה לפנות.
אתן קצת רקע להבהרת הנתונים:
אני רוצה לנצל עכשיו הזדמנות של כנס רוכשי דירות ששיכים לקהילה שלנו, ובו להציג את עצמי ולהוציא את העסק לאור.
היות ומדובר במשפחות אברכים שאני מכירה מקרוב את היכולות הכספיות שלהם, יש לי עניין לקלוע לרמה שהם מחפשים. מצד שני, אני לא בטוחה שאני רוצה להישאר במקום הזול והעממי. מצד שלישי, מיתוג כזה, שמתאים בדיוק לתדמית שלי, דורש כ"כ הרבה, ואולי בעוד תקופה אהיה במקום אחר לגמרי?

• הוסף לסימניות
וואו, יש פער עצום כל כך בין לוגו לכרטיס ביקור, שאני לא יודע מאיפה לגשת לנושא.

בקצרה:
אם הבחירה היא בין השקעה בלוגו או בכרטיס ביקור, את צריכה לוגו. חד משמעית.
כרטיס ביקור, לא משנה כמה מעוצב הוא יהיה וכמה הברקות וקיפולים ושטאנצים מיוחדים - הוא לא יעביר אפילו עשירית מהמסר שלוגו טוב יעביר.

לוגו טוב, זכיר ומבדל, צורב בתודעת קהל היעד שלך שאת מעצבת פנים שתפורה עליו; יוקרתית / סטייליסטית / פשוטה וזולה / סולידית / צעירה / מבוגרת - כל אחד מהערכים שתבחרי שהוא ייצג.
ואילו כרטיס הביקור, הלוואי והוא ייצרב בארנק של מישהו מקהל היעד שלך, כי לצערנו מעט מאוד באמת שומרים כרטיסי ביקור.

כרטיס ביקור הוא השקעה חד פעמית.
לוגו הוא לכל החיים, או לפחות לתקופה ארוכה מאוד עד שתחליטי להתפתח לקהלי יעד חדשים או תחומי עיסוק נוספים.
לוגו מקפל בתוכו סיפור, שגורם ללקוח לרצות לשכור את שירותיך.
כרטיס ביקור מקפל בתוכו מידע טכני, שגורם ללקוח להתלבט אם להתקשר אלייך או לעוד עשרות מעצבי פנים שגם הם מפרסמים פרטים טכניים בדיוק כמוך, כי הוא לא רואה ממש את ההבדל.

צרי את הלוגו הנכון, היינו את התדמית הנכונה - ותגרמי לקהל היעד שלך לבחור בך מבין עשרות אחרים, רק כי לך יש תדמית וזהות שמדברים אליו.
הרי את מעצבת טובה! יש לך קהל יעד שאת יכולה לתת לו את שירותייך ושניכם תצאו נשכרים ומרוצים! אז למה שילך למישהו פחות טוב ממך? את צריכה פשוט להראות ללקוחות שלך מי את, תוך כמה שניות. פה הלוגו נכנס לתמונה.

לוגו טוב הוא ההשקעה הכי רווחית וארוכת-טווח שתעשי לעצמך אי פעם, בשילוב שימוש נכון וקיום ההבטחה המותגית שלך.

עלי והצליחי, ושדרכך תהיה זרועה בהחלטות נכונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1738840:
תודה לכל המגיבים. עזרתם לי להגדיר לעצמי לאיזה קהל אני רוצה לפנות.
אתן קצת רקע להבהרת הנתונים:
אני רוצה לנצל עכשיו הזדמנות של כנס רוכשי דירות ששיכים לקהילה שלנו, ובו להציג את עצמי ולהוציא את העסק לאור.
היות ומדובר במשפחות אברכים שאני מכירה מקרוב את היכולות הכספיות שלהם, יש לי עניין לקלוע לרמה שהם מחפשים. מצד שני, אני לא בטוחה שאני רוצה להישאר במקום הזול והעממי. מצד שלישי, מיתוג כזה, שמתאים בדיוק לתדמית שלי, דורש כ"כ הרבה, ואולי בעוד תקופה אהיה במקום אחר לגמרי?

כמה אברכים את מכירה שיקחו מעצבת פנים?
תגדירי קודם את עצמך. את רמתך וכו'
ואז את קהל היעד הרצוי (הכנס הוא רק הזדמנות אחת!)
מן הסתם בכנס הזה יהיה גם קהל מגנטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה