כללי גרפיקאים תשמרו על הבריאות שלכם!!!

• הוסף לסימניות
אמש פגשתי חבר המתעסק בגרפיקה בחתונה (בעפולה למי ששואל...) ובין הריקוד לשניצל הוא סיפר לי שהרופא אסר עליו לשבת מול המחשב כיוון שהוא לא ישב נכון מול המחשב.
הנ"ל היה יושב שעות מול המחשב ונהיה לו דלקת חמורה ביד מהמרפק ומטה, הרופא המליץ לו או על ניתוח ר"ל אבל זה עם סיכון גבוה או על דיקור סיני.
ידידי העדיף ללכת לדיקור סיני ולאחר טיפול של פעמים בשבוע כפול 4 חודשים הבעיה חלפה, אך לא לגמרי.

חברה תשמרו על הבריאות שלכם!!!!

מצורף בזה לינקים לטובת חברי הפורום איך לשבת נכון מול המחשב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179776,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304865,00.html

• הוסף לסימניות
אני מכיר אחד כזה, שיש לו בעיה דומה, וגם הלך לדיקור סיני (אולי אנחנו מדברים על אותו אחד...). לפני כן הוא ניסה כל מיני סוגים של עכברים שונים. יש לו כבר אוסף של שלושים סוגים (עכברים רגילים, משטחי עבודה, מכל הסוגים והמינים) ושום דבר לא עזר.הוא אמר לי פעם שכל מה שהוא מרוויח מהעבודה שלו (הוא עצמאי) הולך מיד למימון הדיקור הסיני.

ה' ישמרנו.

• הוסף לסימניות
בכלל לשבת הרבה מול מסך אינו מן הדברים הבריאים.

• הוסף לסימניות
אני סבלתי גם כן לפני שנתיים מדלקת ביד בחלק שבין המרפק לכף היד צמוד לכף היד.
הלכתי חודשיים לפיזוטרפיה ביד וזה עבר ברוך השם, ולא נזקקתי לניתוח. אמרו לי מיד כשבאתי לשם שאני מבלה את רוב זמני מול המחשב......
רק ליידע אתכם מה זה כאבי דלקת - לפתוח דלת בידית פשוטה כאב לי כמו לא יודע מה. בקידוש של שבת לא הצלחתי להחזיק את הגביע ביד ימין...

• הוסף לסימניות
גם אנכי סבלתי לפני המון שנים בחיבור של כף היד עם הזרוע עד למרפק
עד שהגעתי לפתרון של תומך אורטופדי לכף היד ושורש כף היד
היום איני עובד כלל בלי לענוד אותו על היד
וב"ה הכל בסדר, כה יתן וכה יוסיף לנו הקב"ה כוח להמשיך

• הוסף לסימניות
וואו.
לפני שנתיים היה מקרה של מוות (לא בארץ)
על אחד שישב מול המחשב 48 שעות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;70895:
וואו.
נרגעתי :)
אם פעם האחרונה שזה קרה, היה לפני שנתיים, ואפילו לא בארץ, וההוא ישב 48 שעות, אז זה סימן שהמחשב הוא לא גורם/מקרב את המוות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;70964:
מאוד מאוד ממליצה על טיפול שנקרא "שיטת אלכסנדר"
בטיפול לומדים יציבה נכונה בכלל, ומעולה לאנשים שיושבים מול מחשב בפרט.
מה שטוב זה שהולכים הביתה עם ידע, וניתן ליישם אותו לשארית חייכם בכל מצב.

(נמחק בטעות ושוחזר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;70895:
וואו.

אולי בכלל המוות היה בתחילת ה48 שעות? ;)

• הוסף לסימניות
ואולי זה היה דווקא מעישון או מתאונת דרכים?:rolleyes:
(ואם לא אז אולי נפתח תחרות לפרסום על סכנת המחשבים...:))
בכל אופן זה לא צחוק... כל דבר שעובר את הטעם הטוב הוא לא טוב

• הוסף לסימניות
ו... קצת ספורט לא יזיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה