צודקת 100%!נכתב ע"י ariels;1359097:בד"כ הדפוס לא אמור לבצע המרה לשחור לבן
זה פשוט לא התפקיד שלהם.
אני מאוד מאוד ממליצה, וזה חוסך המון עגמת נפש כמו שכאן -
להרים טלפון לדפוס לפני עבודה מסוג שאף פעם לא עשיתן.
לבדוק מה התנאים הדרושים, איך לבנות את הקובץ, מה סוג הסגירה שהם רוצים, כמה שוליים וכמה רזולוציה (מדברת באופן כללי ולא על העבודה הזו בלבד)
אם הם חסרי סבלנות - להחליף דפוס.
אין לי שום בעיה להפוך את זה לשחור לבן ועקומות וזה באמת ענין פשוט, הבעיה היא שהגרפיקאית ביקשה קובץ פתוח כי היא צריכה להפוך לעקומותנכתב ע"י פייגיפ;1359112:אם העבודה של נעשתה באילוסטרטור, לא הבנתי עדיין מה הבעיה שלך להפוך את זה לשחור לבן ועקומות?? זה אמור להיות עניין פשוט מאד. לא?
נכתב ע"י eden7115;1359169:אני ממש מצטערת חנון, אבל ממש ניסתי למצוא את כל המחדלים שאת מדברת עליהם ואת ההבדלים "העצומים" בין תמונת המקור לתמונת ההמרה ולא מצאתי, אז חשבתי שאולי משהו מתפספס לי והחלטתי להוריד את שתי התמונות ולהניח זו על גבי זו בפוטושופ כדי לראות את ההבדלים - וראי זה פלא - אין הבדלים!!!
ההבדל היחידי הוא שהגרפיקה של הדפוס גדולה בפרופורציה במספר מילימטרים מהגרפיקה שלך - וברגע שמקטינים אותה בפרופורציה במספר מילימטרים - היא זהה לגרפיקה שלך.
מצ"ב הקובץ. הקובץ שחור לבן נמצא על קובץ המקור בשקיפות של 50%.
צפה בקובץ המצורף 206075
נכתב ע"י R.Design;1359286:צר לי גם אבל נראה שהקובץ נשלח בצורה לא טובה.
אולי תעלי לכאן את הקובץ ששלחת לשם באותו פורמט ונוכל לבדוק.
וסתם ככה - בכל קובץ מורכב שישנו, מקובל (אם לא חובה) לשלוח אותו גם בצורה של עקומות בלבד. אני לא רואה דרך שבה יכלה הגרפיקאית בבית הדפוס להסתדר עם הכתרים שמופיעים למעלה למשל.
נכתב ע"י חנון;1359014:מסרתי קובץ שיהיה מודפס על פלסטיק זהב [כמו השלטים לדלת] לכיסוי כספת
הגרפיקאית ביקשה קובץ פתוח כי הכל צריך להיות ש"ל וקוים בלבד
בסדר, שלחתי
היא לא הסתדרה עם ההמרה ושלחתי עוד פעמיים
היא שלחה לי לאשר כשעיטורים זזו מהמקום וזה לא באמצע
חלק מהכיתובים לא ברורים
והכי מזעזע שבלוגו שיש לו כיתוב על "מגילה" על חלק רואים את מה שיש מתחת...
זה אחרי שעות שהמרתי כמעט הכל לקוים
למה הדפוס מעסיק סנדלרית???
צודקת מאוד!נכתב ע"י R.Design;1359305:מעיון חוזר בהודעה הראשונה שלך -
אם ההדפסה אמורה להיות על פלסטיק זהב - את לא היית אמורה לשלוח לה כלל קובץ בזהב אלא רק בשחור.
לא ברור לי למה לקח שעות להמיר לקווים, זה אמור להיות בסיסי ממש, אא"כ לא עבדת מלכתחילה על עקומות אלא על תמונות.
מעיון בקובץ שהיא שלחה, נראה שהיא המירה לקווים בעזרת טרייס, מה שיצר את ה"לכלוכים" השונים שיש שם. אני חושבת כך בגלל המילים למטה - עיצוב גרפי - שברור שעברו תחת הטרייס.
נכתב ע"י חנון;1359312:בקיצור, עד היום חשבתי שאני הכי ירוקה בגרפיקה ומסתבר שיש יותר ממני...
נכתב ע"י R.Design;1359335:זו לא היא הירוקה, היא עושה מה שהיא צריכה מעל ומעבר. הקובץ שהיא קבלה לא טוב. היא לא יכולה לטפל בו כך. את היית חייבת לשלוח לה מלכתחילה עקומות בלבד.
קשקשתי כאן דוגמה בשתי דקות איך לדעתי הקובץ היה צריך להישלח. ברגע שאת בעצמך צריכה להמיר ולשנות ולא בנית מלכתחילה כך - אז צצות בעיות בקובץ.
נכתב ע"י חנון;1359348:לא הבנת אותי!
שלחתי לה קובץ ווקטורי פתוח באילוסטרייטור
מה שהעליתי לכאן זה רק צילום מסך מהקובץ שהבאתי לה
נכתב ע"י pinati;1359351:פה הנקודה!!
יש הבדל עצום בין קובץ וקטורי לקובץ עם עקומות בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!1
בקיצור, איך אני מוסרת קובץ שיהיה מודפס על פלסטיק זהב?נכתב ע"י pinati;1359385:ההבדל בינהם-
בתחתון הקווים הם בעובי המתאים ובעליון הקווים הם בעצם עקומות שמקיפות את שני צידי הקו.
המכונה לא מזהה איפה יש שחור אלא איפה יש קו (וקו סגור)
למשל - אות כשהיא בעקומות היא מוקפת כולה ולכן תצא שחורה. אבל אם נצייר בקו אות ה' לדוג' ונעשה את העובי המתאים לנו אך לא נהפוך את הקו לעקומות אז מה שהמכונה תקלוט זה קו דקיק בצורה ה'.
לדוגמא-
הקו הירוק מראה את העקומות.
ולמטה זה מה שקורה אם אני מפרידה ביניהם. העליון לא מתפרק כי העקומות מחוברות.
מקווה שהובנתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים