עזרה גרפיקאית בביתר בשם שרי שלמדה בסמינר הישן

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות גרפיקאית שלמדה בסמינר הישן במסלול גרפיקה( גמרה נראה לי שנה שעברה או לפני שנתיים )
שמה הפרטי שרי
לא זוכרת המשפחה ( משהו חסידי יחסית...)
היא עשתה לי עבודת גרפיקה מהממת חלק מהתשלום לא הועבר אליה,
ונעלמו לי אמצעי הקשר איתה
אם יש פה בוגרת של הסמינר הישן בביתר, או אחת שנעזרה בשירותיה של אותה ' שרי' אשמח למענה..
עדיף עוד לפני יו"כ
כמובן לא לכתוב פה מספרים או מיילים של אף אחת!!!!

רק שמות ואני אצור קשר עם מי שתכיר דרך הודעה פרטית
גמח"ט לכולן

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות גרפיקאית שלמדה בסמינר הישן במסלול גרפיקה( גמרה נראה לי שנה שעברה או לפני שנתיים )
שמה הפרטי שרי
לא זוכרת המשפחה ( משהו חסידי יחסית...)
היא עשתה לי עבודת גרפיקה מהממת חלק מהתשלום לא הועבר אליה,
ונעלמו לי אמצעי הקשר איתה
אם יש פה בוגרת של הסמינר הישן בביתר, או אחת שנעזרה בשירותיה של אותה ' שרי' אשמח למענה..
עדיף עוד לפני יו"כ
כמובן לא לכתוב פה מספרים או מיילים של אף אחת!!!!

רק שמות ואני אצור קשר עם מי שתכיר דרך הודעה פרטית
גמח"ט לכולן
שלחתי הודעה בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה