גרפיקאית במשרד פרסום

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אני גרפיקאית עם ניסיון של קרוב לארבע שנים.
יש לי שאיפה/רצון להיכנס לעבוד במשרד פרסום.

מהן הדרישות להתקבל באמת לעבוד במשרד פרסום?

תודה

• הוסף לסימניות
מציעה לך לבדוק מה קודם כל מה השכר שם :(

• הוסף לסימניות
למה? גרוע?
חשבתי שאם עבודה טובה לגרפיקאי/ת, אז זה משרד פרסום.
לא ככה?

• הוסף לסימניות
אממממ
לא מדויק.
אם את גרפיקאית טובה את אולי יכולה לעבור דרך משרד פרסום לסטודיו לעיצוב או להיות פרילנסית. אבל לא יודעת עם שווה לך להתקע שם רק בתור גרפיקאית...

תקנו אותי.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר סטודיו לעיצוב?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתמיד שווה להתחיל. כן, אפילו בשכר מינימום. אחרי שנה צוברים ניסיון אדיר שעולה על כל קורס לימוד ששוויו כ10000 שקלים!
גם רמת הביטחון העצמי עולה, רמת ההתנסות, התקלות עם רמות שונות של עבודה, ביקורת מהממונים שמחדדת את חוש הטעם.

• הוסף לסימניות
אבל למה כ"כ קשה להתקבל למשרד פרסום?
מהן הדרישות שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1205505:
מציעה לך לבדוק מה קודם כל מה השכר שם :(
חיים מושקין ז"ל היה אומר: שווה לעבוד במשרד פרסום אפילו בחינם!
ההתמקצעות שאפשר לרכוש שם, שווה כל מחיר.

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה רמה היא נמצאת עכשיו...

אני לדוגמא הלכתי לראיון במשרד פרסום אחרי שכבר עברתי הרבה כשכירה וכעצמאית עם 7 שנות ניסיון, בשנים האלו כל הזמן למדתי והשתדרגתי ולא דגרתי במקום - והיתה לי מחשבה שבמשרד פרסום השכר גבוה ושווה וכמובן שיש גם את עניין אפשרויות הקידום וכו'.

בראיון שהתקיים באחד ממשרדי הפרסום הגדולים במגזר, מאוד התרשמו וקיבלו אותי במקום אבל כשאמרו שהשכר המקסימלי שנותנים למתחילה הוא 5,500 ש"ח והוותיקים שכבר עובדים כמה שנים בקושי מגרדים 7,000 - הודעתי שזה לא רלוונטי מבחינתי.

למה?
כי את צריכה לתת את כל כולך לעבודה, כולל עבודה ברביעי בלילה עד 2 בלילה ולפעמים אפילו עד 5 לפנות בוקר (ציטוט של המראיין), לעבוד כל יום לפחות 8 שעות עם אופציה להישאר במידה ויש לחץ וכל זה בשביל משכורת כזו?

החלטתי שעדיף אעבוד לי בנחת בבית בשעות שנוחות לי ובקצב שנוח לי ואגיע לאותו שכר, מינוס היוקרה של לומר "אני עובדת במשרד פרסום...".

• הוסף לסימניות
ענף הפרסום הוא מקום עבודה די בעייתי גם רוחנית. בתחום שכולו התיחצנות!
צריך לברר היטב על כל מקום שכזה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בראיון במשרד פרסום שאמרו לי שדווקא הם לא מתעקשים על נסיון בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1206380:
אני הייתי בראיון במשרד פרסום שאמרו לי שדווקא הם לא מתעקשים על נסיון בכלל.

על כזה דבר לא שמעתי

• הוסף לסימניות
אחד הדרישות להתקבל למשרד פרסום זה לחפף בעבודה..... ;)

זה בציניות, אבל יש בה מן האמת
ברור שיש את המעלה של ניסיון הרבה סוגי עבודות וביקורות של אנשים
אבל ממש לא יוקרה להגיד שאני גרפיקאי במשרד פרסום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1207529:
אחד הדרישות להתקבל למשרד פרסום זה לחפף בעבודה..... ;)

זה בציניות, אבל יש בה מן האמת
ברור שיש את המעלה של ניסיון הרבה סוגי עבודות וביקורות של אנשים
אבל ממש לא יוקרה להגיד שאני גרפיקאי במשרד פרסום!!!
גולד
א. כשיושבים עליך 2 אנשי פרסום אפשר לחפף?
ב. לא כל אחד זוכה לאכול מ2 שולחנות
לעבוד במשרד פרסום אמיתי!!!
ולהשתכר כמו עצמאי.

• הוסף לסימניות
משרד פרסום של עיתון - מקומון פרסומות, או משרד פרסום של קמפיינים (מימד/אפיקים וכו')?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בק.;1207862:
גולד
א. כשיושבים עליך 2 אנשי פרסום אפשר לחפף?
ב. לא כל אחד זוכה לאכול מ2 שולחנות
לעבוד במשרד פרסום אמיתי!!!
ולהשתכר כמו עצמאי.

20 שעות ביממה זה אפשרי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה