כללי גרפיקאי/ת, מחפש/ת חשיפה רחבה יותר? אתר אינטרנט במחיר שלא יחזור! המבצע עד ראש השנה

• הוסף לסימניות
-מפורסם באישור ההנהלה-
באשכול הזה תוכלו לראות מה הוביל אותי לחפש בונה אתרים...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=179765
אז כרגע מתגבשת קבוצת רכישה לבניית אתר אינטרנט ע"י הניק המוכשר שמואל גרינשטיין.
יש שתי הצעות - זולה יותר ויקרה יותר, שימו לב להבדלים כמובן במה שמקבלים בזו ובזו.
בנוסף, המעונינים יוכלו לקבל שני משקלים מאותה משפחה של גופן רשת של פונטייפ ב-500 ש"ח בלבד.

שימו לב - הקבוצה לא תוכל להכיל יותר משמונה אנשים בלבד בשביל שכולם יוכלו לקבל את מלוא היחס ואת האתר בזמן ומהר,
וכרגע המקומות הראשונים בקבוצה כבר תפוסים - אז מי שמעונין שיכתוב לי ואתחשב בזה לפי סדר ההודעות הנשלחות.

מסלול א – 1800 שקל

מה מקבלים:
1. שיחת אפיון (טלפון או צ'אט)

2. אתר אינטנרט (תדמית / תיק עבודות) עם תבנית מעוצבת על בסיס מערכת הניהול הפופולרית וורדפרס

3. התאמת העיצוב לקונספט ולאפיון

4. הזנת תוכן עד 5 דפים

5. אזור יצירת קשר – עם שליחה למייל

6. הטמעת גופן רשת (קניית הגופן באחריות הלקוח. ניתן לבחור גופן חינמי)

7. אכסון לשנה עד 200מ"ב ע"ג שרתים בישראל (אין הגבלה של מספר דפים, אין הגבלת רוחב פס)

8. התקנת תוספי קידום, אבטחה וסטטיסטיקה

9. הדרכה של שעה לעבודה על המערכת

10. קודים לניהול האתר להזנת תוכן באופן עצמאי

מסלול ב – 3000 שקל

מה מקבלים:
1. שיחת אפיון (טלפון או צ'אט)

2. אתר אינטנרט (תדמית / תיק עבודות) עם תבנית מעוצבת על בסיס מערכת הניהול הפופולרית וורדפרס

3. התאמת העיצוב לקונספט ולאפיון

4. הזנת תוכן עד 5 דפים

5. אזור יצירת קשר – עם שליחה למייל

6. הטמעת גופן רשת (קניית הגופן באחריות הלקוח. ניתן לבחור גופן חינמי)

7. אכסון לשנה עד 200 מ"ב ע"ג שרתים בישראל (אין הגבלה של מספר דפים, אין הגבלת רוחב פס)

8. התקנת תוספי קידום, אבטחה וסטטיסטיקה

9. הדרכה של שעה לעבודה על המערכת

10. קודים לניהול האתר להזנת תוכן באופן עצמאי

11. קוד לניהול קבצי האתר בשרת – גישה ל-FTP (אפשרות לשדרוג, עדכון ואכסון האתר, ללא תלות בבונה האתר).

ההצעה לקבוצת הרכישה תהיה תקפה למשך שבוע ויום מהיום, אא"כ תבא הודעה אחרת.

בהצלחה!
:)

• הוסף לסימניות
200 MB לאתר תיק עבודות זו בדיחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1375923:
200 MB לאתר תיק עבודות זו בדיחה.

הקביעה הזו היא הבדיחה.

האתר הזה של חנוש, שוקל 183 מ"ב, וזה כולל גיבוי אחד אחורה.

ובשביל שתאמיני, אני מצרף צילום מסך מדף הניהול של השרת.

חוץ מזה, כפי שאת יכולה לראות, אני אומר מעט, ונותן הרבה. גם לחנוש התחייבתי 200 מ"ב, ובפועל מוגדר לה 250.

(אגב, זה לא רק לחנוש, ולא רק לגבי שטח האכסון. וד"ל).

ועוד חוץ מזה, להגדיל את נפח האכסון ל-400 מ"ב, יעלה לך 15 ש"ח לחודש. שהם 180 ש"ח לשנה. לוותר על ההצעה הזו, בגלל הנפח, זו כבר בדיחה נוספת.

קבצים מצורפים

• שימוש של חנוש.PNG
    KB 9.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא האם בתיק עבודות שמכיל חוברות ומגזינים האחסון יספיק והאם ניתן לשלב אופציית דפדוף עבורם...
(אני מתכוונת ל-400 MB)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1376176:
השאלה שלי היא האם בתיק עבודות שמכיל חוברות ומגזינים האחסון יספיק והאם ניתן לשלב אופציית דפדוף עבורם...
(אני מתכוונת ל-400 MB)

אני רואה שכבר התחלת לאפיין את האתר שלך... :)

מעבר ל-30 מ"ב ששוקלת המערכת (וורדפרס+תבנית גרפית), את מחליטה איך לחלק את העוגה של אכסון התוכן. תמיד אפשר להגדיל...

החבילה כוללת גלריות קלאסיות (מעבר בין תמונות) בסגנונות שונים. פיצ'רים מיוחדים (כמו תחושת דפדוף) אפשריים בוודאי, אבל יתומחרו בנפרד.

אגב, לא מדובר על פלאש, אלא הטכנולוגיות המתקדמות של HTML5+CSS3. אם את רוצה להטמיע קובץ פלאש סגור שאת מביאה, זה גם אפשרי.

• הוסף לסימניות
טוב, אני חייבת לציין..... :)
ש'גישה+', כלומר ר' שמואל גרינשטיין בנה לי את האתר,
דיברנו על חבילה מסויימת, שענתה לדרישות שלי,
כשבפועל - הוא העניק לי אין סוף צ'ופרים ומתנות מהצד,
כמו שהוא בעצמו הראה לכם...

שווה מאוד לסגור איתו, גם אם זה נשמע לכם טיפה יקר יותר מאשר עם בונה אחר.
הוא אחראי לאתר שלכם, הוא נותן שירות מכל כל הלב, ועם המון איכפתיות להצלחה שלכם - ושל האתר שלכם.

אני בטוחה שמי שילך דרכו לא יתאכזב!!
שירי, פנית לבן אדם המתאים לזה :) מאחלת לך בהצלחה!

וסתם שתדעו... אתר כמה שהוא נשמע רק ב"אויר", הוא עוזר ומסייע לך להיות קיים על מפת העסקים, ובימנו שהכל ברשת, זה הרבה.
אמנם לא תמיד קל לשלם את המחירים... (אם כי הלוואי עלי המחירים שקיבלתם פה....) אבל הוא נותן פריסת תשלומים ממש נוחה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.

ויש לי עוד כמה שאלות של בורה בתחום... :)
1. מה קורה אחרי שנה? כמה צריך לשלם על המשך אחסון האתר?
2. מה ההבדל בין אפשרות עדכון האתר עם קוד אתר לאפשרות העריכה ב-FTP מבחינת אפשרויות העדכון והתוצאה הסופית?
3. אם מעוניינים לחלק את תיק העבודות לקטגוריות ותתי קטגוריות - האם כל קטגוריה ותת קטגוריה נחשבים לדף? או בקיצור - מה בעצם נחשב ל"דף" הכלול ב-5 עמודי תוכן?
4. האם מדובר על תבנית מעוצבת אחידה או שיהיה ניתן לבחור תבנית ממבחר עיצובים?

זהו בינתיים... :)

• הוסף לסימניות
  1. אחרי שנה משלמים על אכסון מחיר חודשי, (במידה ותרצי להמשיך לאכסן את האתר על השרתים של גישה+). 25 ש"ח ל-200 מ"ב. 40 ש"ח, ל-400 מ"ב. וכו'. ככל שהאכסון גדול יותר המחיר למ"ב יורד.

2. מבחינת התוצאה הסופית אין הבדל. כל ההבדל הוא בהמשך. אם יש לך גישה ל-FTP זה אומר שהאתר שלך ויש לך את החירות לבחור מי יתן לך שירות (אכסון, עדכונים, שדרוגים וכדו'). במידה ואין גישה ל-FTP זה אומר מבחינה מעשית שהאתר נשאר אצל גישה+, והשירות חייב שינתן על ידנו.
    להוסיף ולעדכן תכנים באתר, זה דרך מערכת הניהול, ובכל מצב תוכלי לעשות זאת.

3. דף נחשב למה שמוצג במסך אחד. אכן כל מעבר לקישור אחר בתפריט נחשב בעצם לדף נוסף. בעניין זה אני רוצה לציין 2 נקודות.
    א. מערכת וורדפרס היא מערכת קלה מאד לעדכון וניהול תוכן, וניתן יהיה להוסיף דפים באופן עצמאי, וללא הגבלה (ההגבלה היחידה היא כמות האכסון). במידה ותרצו שזה ייעשה ע"י, זה אפשרי במחיר של 80 ש"ח לדף. (המחיר הוא לקבוצת הרכישה. המחיר הרגיל שאני גובה הוא כפול).
    ב. בהצעה מצויין 5 דפים, אבל כל עוד והכמות סבירה והחומר ינתן בבת אחת, ולא טיפין טיפין, לא אגבה תוספת. (נ.ב. זו לא התחייבות. מה שמחייב זה מה שבהסכם :))

4. התבנית תבחר בהתאם לאפיון ולקונספט, וודאי שאין המדובר בתבנית אחידה. כל אתר הוא שונה. אם תרצי להיות שותפה לתהליך (של בחירת התבנית המתאימה), אשמח לשתף אותך.

• הוסף לסימניות
למה דווקא 5 דפים?

בעקבות שאלות נוספות באישי.

5 דפים מכסה (כמעט) את כל סוגי הדפים שיש לנו באתר.

1. דף הבית
  2. עמוד (כמו, אודותינו)
  3. פוסט (כמו דפי חדשות, מאמרים, גלריית תמונות וכדו')
  4. קטגוריה (דף שכולל רשימה של פוסטים)
  5. צור קשר (או בקיצור, טופס)

בזמן הבניה אנחנו בונים את התבנית ל-5 סוגי התכנים הללו, ומזינים תוכן כדי לבדוק ולראות שהאתר עובד ומתפקד.

מעבר לכך, כפי שציינתי בהודעה הקודמת. ניתן לעדכן תכנים לבד (תינתן הדרכה, אבל המערכת מאד אינטואיטיבית). ואני לא מדקדק עם לקוחותי עד כדי כך...

• הוסף לסימניות
אם מותר לי להתערב, יצא לי לאחרונה לעבוד עם גישה+ על אתר של לקוח.
נהניתי מאוד מהשירות, מהיכולות הטכניות הלא מוגבלות, מהנכונות לשנות ולשפר כל הזמן.
בקיצור, נהניתי מהגישה. פלוס.

ממליצה.

• הוסף לסימניות
אם אני מעוניינת בעמוד 'פורום', בו יוכלו אנשים לשאול ולענות שאלות ותשובות, זה כלול באתר שאתם מציעים?

• הוסף לסימניות
וורדפרס היא מערכת מודולרית ודינמית מאד, וניתן להוסיף לה פיצ'רים בלי גבול.

החבילה שהרכיבה שירי מיועדת לאתרי תדמית או תיקי עבודות סטנדרטיים. פיצ'רים מיוחדים כמו פורום יתומחרו בנפרד.

כמובן שהמחיר יהיה ביחס למחירים של הקבוצה, ויהיה זול משמעותית מהמחיר הרגיל שלי.

• הוסף לסימניות
חברה, תשמעו משהו.
חשבתי על כל ההצעה הזו של שמואל גרינשטיין ואני מעריצה אותו על ההצעה הזו.
צריך אומץ.
אמנם גם אני הייתי ממרימי הגבה והתוהים על מה ולמה, אבל נראה לי שההצעה הזו היא סוג של חסד ששמואל רוצה לעשות עם גרפיקאים שאין להם דרך להגיע לאתר עם כל הפיצ'רים המיוחדים האלה ולא בגלל שהוא רוצה למכור את עצמו בזול.
אז יאללה, מי שאין לו יכולת לשלם לאתרים בין 4K-6K, יש לכם פה הזדמנות.
נכון, לא תקבלו אתר עם כל הפיצ'רים הכי מורכבים אבל במילא אתם לא יכולים להרשות אותם לעצמכם, אז תשאלו את עצמכם אם כל הפיצ'רים האלה חייבי המציאות ובסוף יביאו אותכם לבניית אתר או שכדאי לוותר עליהם ושיהיה לכם תיק עבודות נחמד שתוכלו לשלוח ללקוחות.

לדעתי אין בעיה להתחיל בקטנה ולגדול משם.

כמו שלא תיבהלו מההצעות הנמוכות שאלי פריד נותן לכם על פונטים של פונטייפ ולא תחקרו למה, יש להם פה הזדמנות למחיר קבוצתי ונצלו זאת.

• הוסף לסימניות
אגב, זה מזכיר לי שפעם פרוג הציעו למי שרוצה, אפשרות לבנות אתר קטן בשטח שלהם במחיר של 30 ש"ח לחודש.
אז לא חששו אנשים לעשות זאת [ואני ביניהם]

• הוסף לסימניות
http://www.millery.co.il/

שמואל, חבל שלא באתי עכשיו.

בכל אופן ממליץ מאוד למי שמעוניין באתר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה