כללי גרפיקה במסלול נתיב

• הוסף לסימניות
נתיב + פרוג + פרוג זהב = גרפיקה למהדרין מן המהדרין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;211083:
אני רוצה לעבור מנטוויז'ין (יש לי מסננט) לרימון ולא נותנים לי כי יש לי התחייבות לשנה, וברימון כבר הציעו 50 אחוז הנחה אם אני עוברת אליהם. אז בינתיים נשארתי בנטוויז'ין.
אבל בכ"ז, מה עושים??????
מסתבר שכדאי לשלם את השנה, ולעבור כבר עכשיו לרימון.
כדאי מכל הבחינות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוית-מירי;211425:
אני לא אומר,
יש לי עליהם כמה הערות, אבל בתחום הזה לא.

אז באיזה תחום?
לא בשביל לשה"ר גרידא, אלא לתועלת.[/quote]

מקווה שזה באמת לא לשוה"ר

הפרה לא כל כך גדולה;)

אז ההערות שלי הם בסגנון:
בכל פעם שאני מפעילה את האנטי וירוס
הוא מוחק לי את הקישור של נתיב
וצריך התקנה מחדש
למה? ככה,

זה באמת לא סיבה מספיק גדולה לבטל את ההגנה הרוחנית החשובה

• הוסף לסימניות
כשמשהו מבקש להכניס אתר לנתיב, אם אין עמו בעיה הם יאשרו אותו לכולם, וכל מי שיש לו נתיב יוכל לראות אותו ולהכנס אליו. אם ביקשתם אתר בעיתי והתעקשתם שאתם צריכים אותו, הם יחתימו אתכם על טופס מיוחד ויפתחו אותו רק לכם.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, אני שומעת הרבה על רימון ונתיב.
את דרך הפעולה של נתיב כבר הבנתי,
ושל רימון?
ואולי יש עוד?
ומה מביניהם עדיף?

(עושה רושם שיותר מחוברים פה לנתיב, או שסתם נראה לי?)

• הוסף לסימניות
לי יש רימון, ואני מרוצה מאד.

בכל מקרה אינטרנט הוא לא משחק לילדים, והשימוש בו צריך להיות למטרות נחוצות בלבד.

העיקרון ברימון הוא אחר, משום שרימון הוא הספק, ולכן באתרים בעלי תוכן גרוע באופן מובהק - פשוט אין שום גישה דרך רימון (גם בלי בקשה מיוחדת מכל סוג שהוא).
לגבי שאר הסינונים - ברימון אפשר לקבוע את רמת הסינון (באופן קבוע, זמני או מחזורי - לפי שעות וכו'). כדי לשנות מסלול - צריך קוד וסיסמה. בכל מקרה - מרמת הסינון הבסיסית - אי אפשר לרדת.

מספר התקלות מועט מאד, ויש אפשרות חיפוש ב-Google ברוב המסלולים, אם כי מסוננת (לא מציג תמונות מאתרים בעייתיים).

אני בחרתי ברימון, משום שנתיב לא יכלו לתת מענה לצרכי השימוש שלי ברשת (בעיקר לתקשורת עם אתרי מוסדות וארגונים בחו"ל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה