- הוסף לסימניות
נשמע שאתה הבנת הפוך...
הסגנון פיסקה הוא שמן, והגרפ סטייל מחיל סגנון תו ״רגיל״ על כל מה שאין לו ניקוד [דהיינו הביאור].
הנתונים לפניך...
נשמע שאתה הבנת הפוך...
הסגנון פיסקה הוא שמן, והגרפ סטייל מחיל סגנון תו ״רגיל״ על כל מה שאין לו ניקוד [דהיינו הביאור].
סתם מעניין אותי, יש בעיה בפיתרון שאני כתבתי? משום מה לא התיחסתם..מ-ו-ש-ל-ם-!
פתרתי לי בעיה שרבים וטובים לא הצליחו.
תודה ענקית!!
בדקתי בזוהר ויש המון פעמים מילים שלא מנקדים אותןאני מקבל קובץ גולמי, בו אין שום קוד ושום סגנון. לכן זו הדרך המהירה ביותר מבחינתי כמעצב להשיג את התוצאה.
נ.ב
זו עבודה שאני עושה כל שבוע תקופה ארוכה, ולא זכור לי שנתקלתי במילה לא מנוקדת.
אני יתחיל לשים לב לכך! תודה על ההערה!בדקתי בזוהר ויש המון פעמים מילים שלא מנקדים אותן
כמו י' א' וכדומה שזו אות אחת ואחריה גרש
וכן יש הרבה פעמים מ"ג רמ"ח וכדומה שאלו ציוני מספרים ולא מנקדים דבר כזה
וכן יש וכו' וגו' שאלו קיצורי מילים שלא מנקדים אותן
וכן יש כל מיני שמות השם שלא מנוקדים וגם שמות מלאכים ושמות קדושים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים