כללי גרשיים הפוכים

• הוסף לסימניות
למה הגרשיים בפוטושופ יוצאים לי הפוכים ואיך אפשר לתקן את זה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 260.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ולמה אתה שואל בפורום עיצוב גרפי, כאתה יכול לשאול אותי ישירות, חוכם באשי :)

אז עכשיו אני לא אענה לך לעשות הכנס תו "גרשיים" מהתפריטים של TYPE

• הוסף לסימניות
היות ולהטריד את כבודו בשאלות טריוויליות מסוג זה, ועוד בשעות כאלו, נראה לי קצת מוגזם. אבל טוב לדעת שאתה זמין גם בשעות מאוחרות.

• הוסף לסימניות
בשבילך, 24 שעות.
מחר תתקשר ואסדר לך את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אז הפונטים של פריד יכנסו לסידור כוונת הלב... סחטין...
קידו"מ מוצלח ביותר לשניכם...

• הוסף לסימניות
דורון:

בתפריט תלך ל-
Edit, Preferences, General

ושם יש אופציה Use Smart Quotes, ותסיר את המסמן.

• הוסף לסימניות
לעמך איד, תודה רבה על העצה. זה כמובן עזר. אולי גם תוכל להסביר לי מה כל כך חכם במרכאות הפוכות.

• הוסף לסימניות
אולי תסבירו פעם איפה זה נמצא בתכנה בגרסה עברית??

• הוסף לסימניות
קונרול K
עריכה-העדפות -כללי
אות-השתמש במרכאת חכמות. להסיר את הוי
מילון-מרכאות כפולות ובודדות. לתת את הנתון האחרון

• הוסף לסימניות
מרכאות "חכמות" - שימושי בשפות לטיניות, שם הם שונות בתחילת משפט, בסוף משפט, למעלה למטה ועוד.
בעברית כל אלו לא שימושיים, אלא מציקים ומטריחים הרבה גרפיקאים...

אבל אם משנים הגדרות מראש, בדרך כלל הבעיה נפתרת עד להתקנה חדשה או עדכון של התוכנה.

• הוסף לסימניות
יש לי את הבעיה הזו בקורל 14. איך אני מסדרת את זה??

• הוסף לסימניות
בחלון הזה שנמצא ב tools-option

תסירי את הוי במקום שלא מסומן. גם לי היתה אותה הבעיה.

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 179.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תורידי את כל ה-ווי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה