אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני יכול להביא את הצד ההפוך, עד החתונה התגוררתי בעיר חילונית, לאחר החתונה אנחנו גרים במקום חרדי, וההבדלים זועקים לשמים, הן לטוב והן למוטב, מצד אחד הילדים במקום המעורב הרבה יותר בוגרים, בלי השוואה בכלל לאלו שבעיר החרדית (ואין מה לעשות, זו מציאות, אולי לא נעימה, אבל זו המציאות), החיים הרבה יותר רגועים, בלי כל המצבים שיש לפעמים בעיר חרדית... וכמובן ההבדלה הברורה בינינו לציבור הכללי, אבל כמובן שיש את החיסרון של הפריצות, שכמובן שהשאלה הגדולה היא מה להעדיף. יש קצת פחות את האווירה הרוחנית מבחוץ שקצת יכולה לתמוך, אבל מצד שני זה גורם לכך שזה יבוא מבפנים, מהבית.
כעת שאני גר במקום חרדי, אז ברור שמצד אחד יש את השחרור שלא נתקלים בכל מיני יצורים בלילה ברחוב, הווי החברתי, הילדים משחקים בחדר מדרגות, בתי כנסיות בשפע וכו' אבל אם אני הייתי עובר עכשיו למקום מעורב, אז כמובן שהיה את הקושי בהתחלה, של שינוי ההרגלים שהיו במגורים במקום חרדי, אבל בגלל שבאתי כבר מהמקום הזה, לדעתי יש בזה הרבה מעלות.
וכמובן על מקרה לגופו.
כעת שאני גר במקום חרדי, אז ברור שמצד אחד יש את השחרור שלא נתקלים בכל מיני יצורים בלילה ברחוב, הווי החברתי, הילדים משחקים בחדר מדרגות, בתי כנסיות בשפע וכו' אבל אם אני הייתי עובר עכשיו למקום מעורב, אז כמובן שהיה את הקושי בהתחלה, של שינוי ההרגלים שהיו במגורים במקום חרדי, אבל בגלל שבאתי כבר מהמקום הזה, לדעתי יש בזה הרבה מעלות.
וכמובן על מקרה לגופו.
הנושאים החמים