גשמי ברכה אתמול במרכז

• הוסף לסימניות
תמונות יפות וגם וידאו מדהים

קבצים מצורפים

• IMG_3646 (640x427).jpg
    KB 111.3 · צפיות: 14
  • IMG_3649 (640x427).jpg
    KB 123.7 · צפיות: 12
  • IMG_3648 (640x427).jpg
    KB 116.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות.
השלישית במיוחד.

• הוסף לסימניות
ממש הזכיר לי 'שאילו היית טיפה נוגעת בחברתה היה העולם נחרב'
איני זוכר במדויק.

• הוסף לסימניות
אילו טיפה הייתה נוגעת בחברתה באותו הרגע העולם כולו היה נחרב ממש ניסים ונפלאות בכל שנייה

• הוסף לסימניות
שימו לב שבתמונה הראשונה המרפסת למעלה לא ברורה בכלל ובתמונה השלישית

המרפסת למעלה יותר ברורה.......

דבר שני אני צילמתי את התמונות אמנם התמונות צולמו מאותו מקום אבל לא באותו זמן.......

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!

אבל לא פר שה"קיבל תודה" יהיה על 207, וה"שלח תודה" יהיה על 0 :);):(:D

• הוסף לסימניות
סתם. מעניין...:)
לראות גשם שיורד זה משרה לי רוגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1469299:
שימו לב שבתמונה הראשונה המרפסת למעלה לא ברורה בכלל ובתמונה השלישית

המרפסת למעלה יותר ברורה.......

דבר שני אני צילמתי את התמונות אמנם התמונות צולמו מאותו מקום אבל לא באותו זמן.......
הפרש של שניה בין שתי התמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1469190:
תמיד השלישי אצלך יותר מוצלח?
חוץ מעקיצות יש לך גם דעה בענין התמונות?
אחרי זמן שמתי לב שהראשונה והשלישת דומות מאוד.
לא משנה, הראשונה והשלישית יותר טובות בעיני.

• הוסף לסימניות
בשלישית הטיפות חדות יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1469322:
סתם. מעניין...:)
לראות גשם שיורד זה משרה לי רוגע.

פשוט תסתכל בחלון ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה