דרוש מידע דבי וולף - דרמה קליניק - חגית לפה - המלצות

• הוסף לסימניות
אפשר את המספר טלפון של מיכל אקרמן מאשדוד

• הוסף לסימניות
היוש,
אם זה עדיין רלונטי לשהי כאן, אני גמרתי השבוע את הסידרה של ה6 טיפולי אקנה אצל דבי וולף, אני יכולה לענות בשימחה, אבל רק אם משהי ריכה את זה כדי שלא יהיה לשון הרע ויהיה באמת לתועלת ....

• הוסף לסימניות
היוש,
אם זה עדיין רלונטי לשהי כאן, אני גמרתי השבוע את הסידרה של ה6 טיפולי אקנה אצל דבי וולף, אני יכולה לענות בשימחה, אבל רק אם משהי ריכה את זה כדי שלא יהיה לשון הרע ויהיה באמת לתועלת ....
זה עצמו מעורר שאלות וקצת לשוה"ר לא?

• הוסף לסימניות
לא, בכלל לא, אני נהנתי, לפרוט מלא עם כל הפרטים, זה למעוניינות בלבד!

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת, דברי איתי באישי.

• הוסף לסימניות
האם דרמה קלינק שדוברה היא של ליאורה אושרי?
האם יש לאי מי המלצות או דיס לגבי טיפול לייזר?
האם זה אכן ללא כאבים? האם היו כוויות?
האם האוירה טובה? שרות זמין נעים?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
האם מישהי טיפלה באקנה בדרמה קליניק בירושלים בשרי ישראל? אשמח מאוד להמלצות!

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו נסיון עם מינה? לטיפולים באקנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה