דרוש מידע דברים שכדאי לגמור איתם לפני ר"ה

• הוסף לסימניות
תנו דוגמאות לדברים שכדאי לגמור איתם לפני ר"ה
לדוגמא:
ספרים של שכנים שלא החזרנו.
דברים ששייכים לעבודה שנשארו בבית.
אשמח! תודה רבה
שנה טובה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
חשבון נפש- במה אני רוצה ששנה הבאה תראה אחרת
ואז-
איזו קבלה פיצית תעזור לי להתקדם במילימטר לקראת המטרה.
שלב הבא-
לחלק את הקבלה לשניים
ולקבל על עצמי בלי נדר שבכל מצב אני אקיים את הקבלה הזו.
(יש טכניקות גם לחשוב באילו מצבים עלול להיות קשה לקיים ומה אעשה אז,
וכן- לחשוב על דרך להזכיר לעצמי במהלך השנה)

• הוסף לסימניות
חשבון נפש- במה אני רוצה ששנה הבאה תראה אחרת
ואז-
איזו קבלה פיצית תעזור לי להתקדם במילימטר לקראת המטרה.
שלב הבא-
לחלק את הקבלה לשניים
ולקבל על עצמי בלי נדר שבכל מצב אני אקיים את הקבלה הזו.
(יש טכניקות גם לחשוב באילו מצבים עלול להיות קשה לקיים ומה אעשה אז,
וכן- לחשוב על דרך להזכיר לעצמי במהלך השנה)
התכונתי טכני דברים שצריכים להחזיר וכ"ד
בכל אופן תודה!

• הוסף לסימניות
כספים של בייביסיטר!! שאולי נפלו בין הכיסאות ונשכחו!
וגם - כדאי לומר בפה שמוחלים לכל מי שדיבר/ פגע/ חייב כסף קטן וכדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה