דברים שראיתי בדרך

• הוסף לסימניות
אפשר להעיר, לקטול, להחמיא, הכל מתקבל..

• הוסף לסימניות
התצלום עם החיילים משהו משהו! כל כך מרגישים את התנועה שלהם! יפיפה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את השניה. התנועה, הצללים וההשתקפות.

• הוסף לסימניות
הראשונה נראית ציור שמן

• הוסף לסימניות
למה אני רואה רק תמונה אחת??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sth;1145804:
למה אני רואה רק תמונה אחת??
נראה לי שהחיילים במרוצתם, גנבו תמונה אחת :)

תמונות יפות, הראשונה בעלת צבעים טובים!
לשניה יש תנועתיות יפה ומעניינת ממש.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
אני מקווה שלא רדפו אחריך..... ;)

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה נפלאה! מלאה אווירה של סתיו. מזכירה לי ציורים של הצרפתי ההוא, נו, פול רנואר אולי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1146139:
התמונה הראשונה נפלאה! מלאה אווירה של סתיו. מזכירה לי ציורים של הצרפתי ההוא, נו, פול רנואר אולי?
רנואר? לא הייתי אומר. (שמו: פייר אוגוסט רנואר)
אולי קאמי פיסראו..

• הוסף לסימניות
אצטרך לעיין יותר טוב בתמונות - יותר נכון, בחתימות על התמונות - בקופת חולים...

• הוסף לסימניות
גדול!
אהבתי את הצבעים שבתמונה הראשונה.

• הוסף לסימניות
התמונה השניה פשוט מושלמת!!!!!
הראשונה נדמה לי קצת מטושטת ולכן זה גם הזכיר פה למשהו ציור שמן.
יפה!!!

• הוסף לסימניות
2 תמונות יפות באשכול אחד.נו,תחרות קשה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה