עזרה דבר דואר שנלקח ע"י מישהו אחר

• הוסף לסימניות
יש לי דואר בירושלים לקחת מ"זול סטוק",
קיבלתי הודעה מדואר ישראל היום אחה"צ
שהחבילה אושרה והועברה ליעדה
בזמן שלא לקחתי עדיין את הדואר,
וכן שעת קבלת המייל מדואר ישראל- זו שעה שהסניף בו אני אמורה להוציא את החבילה סגור

למי עלי לפנות?
מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
הם בחיים לא עונים

• הוסף לסימניות
קרה לי דבר דומה בסניף של דואר רגיל אחי בא לקחת חבילה שלו והפקידה ראתה לפי שם המשפחה במחשב והביאה לו חבילה ששייכת לי, כמובן בלי ידיעתי ואישורי אחי שכח לעדכן אותי הגעתי לסניף והפקיד כמעט נשבע שאין דבר כזה לתת בלי ת.ז משלוח.... מסתבר שיש.

• הוסף לסימניות
ענו,
אמרו שלוקח 5 ימי עסקים לבדוק :(

• הוסף לסימניות
אם יש גישה- אני הייתי מרוצה מהשירות של הדואר בוואטסאפ

• הוסף לסימניות
אין לי גישה,
בינתיים אמרו שתשובה ראשונית היא תוך 48 שעות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
חבילה גדולה/ קטנה?
קרה לי פעמיים שחבילה עם מס' מדף נמסרה ליעדה בלי שאספתי אותה
ובשני המקרים לאחר יומיים מצאתי את החבילה אצלי בתיבת הדואר :)
כמובן שהיה מדובר בחבילות קטנות שיכלו להיכנס לתיבה, לא סותר את זה שהיו יקרות והייתי לחוצה,
אנציקלופדיה אני ממש מקווה בשבילך שהענין יגמר בטוב והחבילה תשוב אליך במהרה

• הוסף לסימניות
מדובר ב4 חבילות מנקסט :(,
ההזוי הוא שזה היה על 2 שמות (שלי ובעלי),
ובמרכז מסירה שאלתי אם הסיפור מוכר,
אמרה לי שקורה מידי פעם..

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי לבקש בממ"ס שיבדקו בהחזרות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה