משמאמין לא מפחד!!!
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון פצצה לדג סלומון ברוטב חריימה קצת חריף עם המון רוטב
זה ממש דחוף לי!!!
זה ממש דחוף לי!!!
הדגים יוצאים חריף?אני מכינה כזה:
רצועות גמבה דקות
ראש שום
פלפל צילי/שאטה יבשים או פלפל חריף טרי לבחירה
1-2 עגבניות קצוצות
מדליקה סיר שטוח וקצת גבוה עם שמן (כמות יפה) על אש בינונית ומתחילה לטגן את הגמבה.
ברגע שהגמבה מתחילה להשחים, מוסיפה את שיני השום ומטגנת עוד קצת להזהבה.
מוסיפה את הפלפלים החריפים ומטגנת עוד קצת.
מוסיפה מלח, פפריקה מתוקה, קצת כמון, קצת פלפל שחור ומטגנת עוד כמה שניות.
מוסיפה את העגבניות ומנמיכה את האש, ממשיכה לטגן.
אחרי כמה דקות מוסיפה סיבוב של מיץ לימון בסיר, כוס מים.
מוסיפה 1-2 כפות של רסק עגבניות ומסמיכה את הרוטב (אם יש צורך להוסיף מים, מוסיפה קצת כל פעם)
בסיום, מוסיפה את נתחי הסלומון (אישית שמה פילה שלם בלי לחתוך, אבל בחירה) עם הפנים כלפי מטה!
מפזרת כוסברה קצוצה מעל הסלמון.
בשלב הזה, אני מכבה את האש ומבשלת את הדג על הפלטה (לשבת)
אם תרצי, את יכולה להמשיך לבשל עוד קצת את הדג (לא ניסיתי אפפעם לבשל, אז אינלי מושג כמה דקות...)
בהצלחה!
תלוי בחריפות של הפלפלים...הדגים יוצאים חריף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים