דהירה פראית

• הוסף לסימניות
ציור שציירתי בעיפרון
עברתי עליו במנגה
וצבעתי בפוטושופ
%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%9F-jpg.312920
%D7%A1%D7%95%D7%A1-jpg.312921

קבצים מצורפים

• סוס בעיפרון.jpg
    סוס בעיפרון.jpg
    1.5 MB · צפיות: 1,025
  • סוס.jpg
    סוס.jpg
    2.3 MB · צפיות: 488
  • הוסף לסימניות
מהממםםםם!!!!!!
בכלל יש לי חולשה לסוסים!
וגם אני האמת יותר אהבתי את העיפרון...

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
אהבתי בעפרון את כל המסביב גם...
תעלי עוד---

• הוסף לסימניות
מיוחדדד
יש משהו גם בצבוע
אהבתי!!!!
מאלף

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה, לא?

וגם אני אהבתי יותר את העפרון ובמיוחד את השירבוטים בצד:)

וסתם מענין אותי, איפה למדת?

• הוסף לסימניות
העיפרון - משגע
הפוטושופ - נראה רק בתחילת הצביעה שלו...

• הוסף לסימניות
תודה!
למדתי בשנה האחרונה בהגלריה - מומלץ
הדף הזה הוא מתוך קטלוג של ציורים לכן יש את ה"קשקושים" מסביב
והצביעה עשיתי סתם להנאתי ואולי לכן זה לא נראה גמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה