עזרה דואר ישראל- תלונות לכאן

• הוסף לסימניות
אולי יקום כאן מישהו שישפר את עניין המשלוחים פה בארץ, כל ידית לדלת וחולצה לילד אני צריכה לרוץ לממס שדואר ישראל הכתיב לי ללכת אליו, יכול להגיע למצב שיש לי שלוש חבילות וכל אחת במקום אחר, לגבי הסטת חבילות לא תמיד זה אפשרי כי לפעמים החנויות/המוכרים השולחים לא מעדכנות על משלוח הדואר ואפשר להסיט חבילה רק לפני שהיא מגיעה לארץ, למה לא לאפשר לכל אזרח ישראלי לקבוע נקודת איסוף חבילות ברירת מחדל? וזה עוד בלי לדבר על זה שבארהב אתה קונה באונליין ומקבל את הקניה עד פתח הבית תוך כמה ימים, מי מרים את הכפפה לשפר פה אחת ולתמיד את שירותי דואר ישראל ושאר חברות השליחויות, גם לנו מגיע שירות בסטנדרט אמריקאי, לא?

• הוסף לסימניות
דואר ישראל הוא 'שירות' של המדינה, המינויים שם הם על בסיס פוליטי ולא מקצועי, אין לאף אחד עניין לשפר שם את השירות והוא גם לא ריווחי.
אם לא היה דואר אז היתה כאן תחרות על שירות ומחיר בין חברות ההפצה הפרטיות
אבל הדואר החביב שובר את מחירי השוק וגורם ש90% מהחבילות יהיו תקועים אצלו

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מישהו יודע איך אפשר להגיש תלונה על סניף מסויים בדואר ישראל?
השירות והתורים שם מתחת לכל ביקורת!

• הוסף לסימניות
הייתי אמורה לקבל חבילה עם דואר שליחם, השולח שילם על כך
בפועל, החבילה חיכתה לי בנקודת חלוקה בעיר,
התלוננתי בדואר ישראל ואז אמרו לי שבביתר אין את השירות של דואר שליחים

מה הייתי אומרה לעשות ?

• הוסף לסימניות
הייתי אמורה לקבל חבילה עם דואר שליחם, השולח שילם על כך
בפועל, החבילה חיכתה לי בנקודת חלוקה בעיר,
התלוננתי בדואר ישראל ואז אמרו לי שבביתר אין את השירות של דואר שליחים

מה הייתי אומרה לעשות ?
איך מתלוננים? אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
חבל על המאמץ שלכם. לצערי אין מה לעשות בנידון.
רבים וטובים כבר ניסו

קבצים מצורפים

• 316827.jpg
    316827.jpg
    KB 89.4 · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה