דרוש מידע דובאי✈ הייתם? אשמח שתענו על כמה שאלות

• הוסף לסימניות
1. איך כדאי לטוס, לבד או דרך חברה?
2. יש טיסות לואו קוסט?
3. איזו עונה בשנה הכי מומלצת?
4. האם יש הבדלי מחיר בטיסות בין העונות?
5. השכרת רכב, מה המחירים?
6. מה מחיר הדלק שם?
7. איפה יש אפשרות לדירה/מלון שקרוב לבית חב"ד/בית כנסת פעיל?
8. איפה הכי שווה לטייל?
9. איזה אתרי תיירות ממוזגים יש שם?
10. הכניסה לבורג' חליפה בתשלום? כמה?
11. קניות, יש שם שוק מקומי ששווה טיול?
12. יש משהו זול ששווה לקנות שם? (חשמל/משחקים/כלי בית/טקסטיל/וכו')
13. מה חשוב לדעת לפני שמתכננים נסיעה?

תודה לכל מי שנכנס
תודה לכל מי שרוצה לענות
ותודה על מי שיודע ועוזר לי עם תשובות :)

• הוסף לסימניות
חברה שלי היתה וזה התשובות שלה על השאלות.
1.כדאי מאוד לטוס לבד אבל לארגן את כל התכנייה מראש, לא מקום שכדאי לבזבז את הזמן כל יום עם לחשוב מה לעשות...
2.כן, יש טיסות לואו קוסט אבל המזוודות בטיסות האלה עולות יקר, חברה שלי לקחה כזו טיסה ויצא להם שווה, עשו את זה דרך סוכן.
3.איזור חודש אדר, ניסן, חורף אביב. בקיץ ממש חם וחלק מהאתרים סגורים בגללהחום, לא כדאי להפסיד, בעיקר את הכפר הגלובלי.
4. לא יודעת
5. השכרת רכב ברבה יותר משתלמת מלהתנייד במוניות, מוניות שם יקר מאוד! והרכב יחסית זול, צריך מאוד להיזהר ממצלמות ודוחות.
6. נראה לי עלה משהו כמו 100 שח לשבוע, ונסעו המון!!!
7. לא השתמשו בבית חב"ד, ולא יודעת איפה זה נמצא בדובאי.
8-9. דובאי היא עולם שאנחנו לא מכירים אי אפשר תאר אותה בלי שטועמים ממנה, כדאי לטייל בכל המקומות המוצעים, אי אפשר לוותר על כלום, בכל אופן ממש מומלץ להתייעץ מה עדיף קודם אם אתם נמצאים שם רק לכמה ימים.
אני ממליצה על הכפר הגלובלי, שיט בים, אופנוע ים, פשוט מטורף אין כזה בארץ!!! טיול ג'יפים, מצפה הדקל, גן הפרחים, לונה פארק של פררי (לא היינו ואנחנו מתחרטים) קניון דובאי, בורג' כאליפה (יש במגדל מצפה וגם מסעדה כשרה)
לדוג' סקי דובאי לא הייתי ממליצה לבזבז יותר מידי זמן וכסף זה אתר שמתאים יותר לילדים וצעירים.
שוק הזהב, חוויה שאסור לפספס.
10 הכניסה לא בתשלום, הכניסה למצפה בתשלום, לא זוכרת מה המחיר.
11-12. יש קניונים, אין דברים זולים, יש דברים שווים, יש שתי חנויות זולות עם מוצרים מסין, "דיי טו דיי" - יש להם כמה סניפים גדולים בדובאי מחירים זולים ממש. (כדאי לקנות שם את המזכרות ולא להתפתות לשלם במקומות אחרים מחירים כפול 100 בערך.
13. כמו שכתבתי לך למעלה, הכי חשוב לתכנן מראש את ה-כ-ל. גם אם לא מצליחים להגיע לכל מה שתכננו עדיין זה שווה מאשר לשרוף את הימים, דובאי מהממת חבל על כל שניה, אנחנו יצאנו כל בוקר מוקדם וחזרנו בלילה, בגדול הכל פתוח בערך עד 11 בלילה לכתחילה.
(אנחנו עברנו ביום הרביעי לאבו דאבי, גם שם יש מה לחפש, פחות אטרקציות, יותר מוזיאונים ארמון וכדו')
תהנו ותבלו, המון הצלחות וטיסה נעימה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה