דובי בובי ושופר

• הוסף לסימניות
*העדפתי להוריד את התמונות (כנראה יש איזה עניין של ניואנסים שאני לא מבינה כאן בפורום אז אני לא אנסה להבין אותם כרגע)

• הוסף לסימניות
הראשונה עצובה לי מדי
אם כבר אז הייתי חותךאותה אחרת (העיטור של הכיפה ממורכז, וזה עושה לילד מראה מוזר, בתמונה השניה זה בסדר)
השניה מקסימה
אם כי הWB לא נראה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1366957:
השניה מקסימה
אם כי הWB לא נראה טוב
חיממתי קצת, אם כי לטעמי WB יותר חם לא יתאים כאן אני כבר הרבה זמן מצלמת על כזה WB כי אני לא אוהבת שנוטה לצבעים חומים מדי.
לא יודעת למה פה ספציפית היתה נראה קריר אולי כי היה ממש מוצל, אז חיממתי ב PS קצת. (בעריכה זה אחרי חימום)

• הוסף לסימניות
הוא החליף מבטים הילד. את החיוך היה צריך לתת לדובי ואת הרצינות לשמור לשופר
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1367183:
הוא החליף מבטים הילד. את החיוך היה צריך לתת לדובי ואת הרצינות לשמור לשופר
:)

יכול להיות...יש לו הרבה תמונות רציניות גם עם השופר, הוא היה ממש ממש ביישן אבל פרגן כמה וכמה חיוכים וזה עם השופר היה אחד החמודים ועם הדובי לא הצלחנו להוציא חיוך אבל המבט מתגעגע כזה אז אהבתי את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה