'דובי' במערכות הפעלה חדשות

• הוסף לסימניות
מה זה הדובי הזה? (ככה באמת קוראים לו?)

למה זה טוב?
אפשר לבטל אותו?

יש דרך לגלות את הקוד??

ועוד שאלה?
תוכנת השתלטות, (teamviewer8 ), חייבת להיות במחשב 'הנשלט', או שמספיק שהיא נמצאת אצל 'המשתלט'.
כי אני לא רואה אותה בתקיית תוכנות, (התקנת והסרת תוכניות) אבל כן ב :c איפה שכל הקבצים האלו בד"כ.

אם אני רוצה למחוק את התוכנה מספיק למחוק את כל הקבצים האלו???

תודה רבה על כל תשובה ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישכאן;1034623:
ועוד שאלה?
תוכנת השתלטות, (teamviewer8 ), חייבת להיות במחשב 'הנשלט', או שמספיק שהיא נמצאת אצל 'המשתלט'.
כי אני לא רואה אותה בתקיית תוכנות, (התקנת והסרת תוכניות) אבל כן ב :c איפה שכל הקבצים האלו בד"כ.

אם אני רוצה למחוק את התוכנה מספיק למחוק את כל הקבצים האלו???

תודה רבה על כל תשובה ...
חייבת להיות בשתיהם.
היא לא חייבת להיות מותקנת (כלומר גירסה ניידת עם הקבצים הרלוונטיים תעבוד גם).
אבל גם אם הוא הותקנה, מיקום התיקייה לא חייב להיות בProgram Files שזה מיקום המחדל, אלא יכול להיות בכל מקום.

לכן אם האפשרות השניה היא הנכונה מחיקה של הקבצים לא מומלצת.
וממילא: כדאי קודם לבדוק בהוספה/הסרה, ואם לא מופיע שם למחוק.

נ.ב. אפשר גם להשאיר, התוכנה הזו לא מזיקה.

• הוסף לסימניות
איזה דובי בראש? זה נשמע מסגנון ההודעה שזה משהו מוכר, אבל לא הבנתי במה מדובר.
לגבי תוכנת השתלטות, צריך שיהיה בשניהם.
אם יש רק במקום אחד את התוכנה, כנראה שזהו קובץ ההפעלה, וכל זמן שלא הפעילו אותו הוא לא פועל על המחשב (אא"כ התקינו ואז זה אמור להופיע גם ברשימת התוכנות בלוח הבקרה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1034761:
חייבת להיות בשתיהם.
היא לא חייבת להיות מותקנת (כלומר גירסה ניידת עם הקבצים הרלוונטיים תעבוד גם).
אבל גם אם הוא הותקנה, מיקום התיקייה לא חייב להיות בProgram Files שזה מיקום המחדל, אלא יכול להיות בכל מקום.

לכן אם האפשרות השניה היא הנכונה מחיקה של הקבצים לא מומלצת.
וממילא: כדאי קודם לבדוק בהוספה/הסרה, ואם לא מופיע שם למחוק.

נ.ב. אפשר גם להשאיר, התוכנה הזו לא מזיקה.

תודה!
אני לא רואה את זה בהוספה/הסרה של תוכניות.
אני רוצה למחוק כדי שלא יוכלו להתשלט לי על המחשב. מי שההתקנה אצלו.

נכתב ע"י פרסומון;1034762:
איזה דובי בראש? זה נשמע מסגנון ההודעה שזה משהו מוכר, אבל לא הבנתי במה מדובר.
לגבי תוכנת השתלטות, צריך שיהיה בשניהם.
אם יש רק במקום אחד את התוכנה, כנראה שזהו קובץ ההפעלה, וכל זמן שלא הפעילו אותו הוא לא פועל על המחשב (אא"כ התקינו ואז זה אמור להופיע גם ברשימת התוכנות בלוח הבקרה).

בקשר לדובי, באמת לא הייתי בטוחה לגבי השם. ככה ה'טכנאי' שלנו קורא לזה.
זה משהו שלא מאפשר לשמור דברים בכונן C ובשולחן עבודה.
והבנתי שאם אני כן רוצה לשמור משהו אז צריך סיסמא.

השאלה אם זה באמת כזה חשוב אולי אפשר לוותר על זה?
ואיך אפשר לגלות את הסיסמא?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
א"א להשתלט מרחוק כל זמן שהתוכנה לא פתוחה אצלך (גם אם היא מותקנת), אפשר לבדוק אם יש את הסמל של זה בצד למטה (איפה שכל האיקונים נמצאים כמו אנטי וירוס וכו') אם זה לא נמצא א"א להשתלט.
התוכנה השניה, היא נועדה למנוע וירוסים במחשב, כונן C הוא כונן המערכת שלך, כך שבכל הפעלה הוא משאיר רק את הקבצים שהתקינו כשהקוד היה פתוח, כך שהוירוס, אם יהיה, הוא ימחק בהפעלה מחדש,
לוותר על זה? זה החלטה אישית.. בכ"א אפשר לבקש את הסיסמה מהטכנאי, הוא החליט על הסיסמה..

• הוסף לסימניות
הבנתי מה זה הדובי הזה...
שמו הוא deepFreeze.
זה חשוב, השאלה עד כמה...
את לא יכולה לשנות שום הגדרה ושום דבר.
מה הענין לגלות את הסיסמה?... אם אתם לא רוצים תגידו לטכנאי שאתם לא רוצים, ואם אתם רוצים את הסיסמה תבקשו מהטכנאי שיעשה לכם סיסמה ויגיד לכם.

• הוסף לסימניות
אבהתי את השם , דובי...

לעצם העניין , אני מריח שמדובר כאן לא בגירסה ממש חדשה של deepfreeze אז ממש קל לעקוף אותה גם בלי סיסמה (האמת שהם לא ממש ניסו להקשות , זה לא היה המטרה) פשוט חפשו בגוגל anti deep freeze.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1037518:
אבהתי את השם , דובי...

לעצם העניין , אני מריח שמדובר כאן לא בגירסה ממש חדשה של deepfreeze אז ממש קל לעקוף אותה גם בלי סיסמה (האמת שהם לא ממש ניסו להקשות , זה לא היה המטרה) פשוט חפשו בגוגל anti deep freeze.
בשביל מה כתבת את זה?

• הוסף לסימניות
למה לא ?

חוצמזה,
מי שיודע למצוא את זה בגוגל ולהסתדר, היה מסתדר גם ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה