דרוש מידע דוגמאות של מבחני מיון במתמטיקה לסמינר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דוגמאות של מבחני מיון במתמטיקה, משנים קודמות.
מסמינרים, עדיף בבית שמש אבל יעזור גם מסמינרים אחרים
למישהי יש?
או מישהי יודעת איך משיגים?

• הוסף לסימניות
הכוונה למבחני כניסה או למבחני מיון להקבצות שעושים בחופש?

• הוסף לסימניות
יש למשהי נסיון אם החוברת שפרסמו מוצלחת ויעילה באמת?

• הוסף לסימניות
לאא!!!!!!!!,
הבת שלי אמרה שבנות חרשו על החוברת הזאתי ובסוף לא היה כלום.

• הוסף לסימניות
בסוף קנינו ועברנו עליה זה בחלט מרגיע ונותן כיוון
מי שרוצה חוברת מבחנים למכירה שימוש מועט(לא הספקנו)

• הוסף לסימניות
חוברות ההכנה למבחני הכניסה טובות בשביל שאלות שצריך מיומנות לענות עליהן (וגם זה בגבול כי הרמה במבחני הכניסה הרבה הרבה יותר גבוהה).

בשביל שאלות ידע זה די חסר טעם. החוברת גלויה גם לכותבי המבחנים והידע שנמצא בחוברת לא ישאלו עליו במבחן...

החוברת שאני ראיתי היתה גם לא מספיק מקצועית. עברתי על פרק הלוגיקה (לימדתי את התחום הזה בפסיכומטרי בעבר) והיו בו טעויות.

• הוסף לסימניות
אז השנה יש בשורה אמיתית- אתר חדש שיש בו חבילות לפי מקצועות וסימולציה,
אני אישית בניתי את הדברים, בדקתי שהדברים מסונכרנים עם תוכניות הלימוד השונים, תוכנית של משרד החינוך והחינוך העצמאי, דאגתי שיהיה גיוון רחב של שאלות וגם הכנתי אותם על סמך עדיות של נבחנות, אני לא מבטיחה בדיוק את אותו תוכן אני כן נותת אימון מקיף שבאים רגועים, יש סמינרים שמוסיפים גם את מימד הזמן כל כ10 או 15 דקות עוברים נושא, ניסיתי לדמות את העניין בממשק דיגיטאלי שהוא כמו סימולטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה